25

до 22

преди 7 години

Не можеш да осъдиш някой, задето е постъпил неморално. Законът не винаги се приравнява с морала. Неморално е жена ти да спи с целия квартал - но си е напълно законно. Неморално е да спиш със сестра си, но си е напълно законно и т.н. Тука 100% обвинението пада. При така внесен обвинителен акт съда директно го пуска срещу подписка. А после няма кой съдия да го осъди. А после в Страсбург ще го и позлатим. По-добре да се разровят за корупция. Там може да намерят причини да остане за повече.

24

До 22

преди 7 години

Ами тука е проблема де.Че съда не се занимава с това дали нещо е морално или е неморално,а дали е законно или е незаконно.То иначе е неморално и да опънеш комшийката ,ама ако ти падне си го направил веднага

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Ми не , не съм съгласна, щото и аз имам 16 годишна дъщеря, и макар че съм сигурна, че не би го направила, ако случайно й текне в главата да се напие и нае*бе с някой дъртак, в никакъв случай няма да вдигам шум до небето, да викам телевизии, да давам интервюта, организирам протести, роднини да правят циркове и прочие простотии.Ами първо ще яде бой.

22

НЕШЕВ

преди 7 години

До Анонимен: А ,МЛАДИТЕ *** ,КАТО БАРИСОВ,ПЛЕВНЕЛИЕВ,ЦАЧЕВА ,ЦВЕТАНОВ И ДР. РАЗСИПНИЦИ НА ДЪРЖАВАТА , КАКВО ПРАВЯТ ?АМИ ,РАЗСИПВАТ И ЛИКВИДИРАТ БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ,ЗАЩОТО ТЕ НЕ МОЖЕЛИ ДА ОТГОВАРЯТ СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА.А ,ТОЗИ Е КОМУНИСТ ,КОЛКОТО ДЯДО МИ БЕШЕ ФАШИСТ,ИЛИ АЗ СЪМ КОСМОНАВТ.

21

sante_dog

преди 7 години

намирисва ми на осъждане в Страсбург. Кмета че не е постъпил правилно е ясно. Ама тя се качила с него сами в стаята, пили и двамата. После са правили квото правили. Той си има глава на раменете и е редно да и откаже. Но това не е насилване. Още повече ударите и раните не са при оказвана съпротива. а защотот момичето е била пияна и паднала. После е постъпил човешки и я е закарал. Естествено, че ще я убеждава да не казва. Познавал се е с родителите и. Какво да позвъни и да каже "аз *** дъщеря ви!"

20

Анонимен

преди 7 години

Ама и тия *** родителите на Ирена Белухова, страшна услуга й направиха, няма що.Изложиха я и я посрамиха, направиха я за посмешище на цяла Стрелча и цяла България.Айде, пак да дават интервюта с роднините, пък те да мяткат въжета, че Иренка била добро дете, девствена и изнасилена хахахах.

19

Анонимен

преди 7 години

Абе той, че е един дърт нерез е вярно, ама и това момиче какво прави по хотелските стаи и пие водка с такива мъже, а накрая и заспала???

18

Анонимен

преди 7 години

Значи Галевите, Маргините, Баретата, Брендо, мутрите от Сл. Бряг, и всякакви други добри хора, обвинени в търговия с наркотици, пране на пари, че дори и поръчкови убийства, може и да не лежат в ареста, щото са много болни, но Дядо ви Иван, дърт русофил мераклия, за това е почерпил малкото к**е с водка, трябва да лежи до живот?

17

Анонимен

преди 7 години

Всъщност не знам да има забрана и за алкохола. Има един текст в Закона за закрила на децата (деца - до 18 години), но той според мен се отнася до предлагането и продажбата на алкохол на деца на обществени места, а хотелската стая не е такова обществено място. Останалото май си е станало напълно доброволно, само дето малко се е понапила.

16

Анонимен

преди 7 години

Защото е неморално бе хора.. Стига сте цитирали закона. Аз съм 20 години по-възрастен от нея и ПАК не бих правил секс с нея та ако ще гола да дойде. За мен тя е още дете. Явно сте напълно съгласни някой дядка да прави секс с 16 годишната ви дъщеря. Понеже е напълно законно.

15

Анонимен

преди 7 години

*** ни събратя раждат на 12-13 г ,а на 16 вече имат по 2-3 деца.Сега те правили ли са секс или щъркела им носи децата

14

sa

преди 7 години

Ами може и саксията да е счупил човека-и за това ли ще го съдите,?!Тя надупчена още на 13,а сега девица невинна!!

13

Анонимен

преди 7 години

Natopen E.PODVEDEN SA PRESTUPLENIETO E.

12

Анонимен

преди 7 години

То ако за секс със 16 годишни се лежеше в затвора, да няма неосъден мъж в държавата.Политическа поръчка.Кефите ли се на българското правосъдие, а?

11

разочарован

преди 7 години

Тоз алкохол който е бил слаб да не може да я държи на ногите никой не щеше да разбере защото навярно не и е било за пръв път да има среща с чичко паричко.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен8Че не трябвало да прави тези неща, не е трябвало.Само че не е престъпление.Човещинка, кво да правиш.Нея я е сърбяло, него също, станали нещата, чак пък да го държат половин година в ареста с неговите здравословни проблеми за доброволен секс не ми се струва нормално.При това момичето е над 16 години, престъпление според НК е секса с лица под 14 г.Виж, престъпление е ходиш въоръжен и да стреляш по заведенията, ама тия само пиха по едно кафе в полицията и ги пуснаха.)При демокрацията явно е така.

9

Анонимен

преди 7 години

До КалинаЧе, дъртия *** е за скопяване, спор няма. Но е факт, че родителите на момичето са толерирали близките отношения между двамата.Вместо да стимулират нейното ученолюбие и амбициозност, те чисто по селяндурски са се надявали да осигорят бъдещето на щерка си по втория начин с връзки. И ако момичето нямаше външни белези от "случката", сега никой нямаше да знае за това, както обикновенно се случва в такива случаи.

8

Анонимен

преди 7 години

Той я поканил в хотелската си стая и тя отишла.До тук всичко е доброволно.Той налял водка в чашите ,но не и е сипвал насила в устата.И тук всичко е доброволно.После човека е направил нещо ,което ще направят 98 % от мъжете .И къде е тук сега проблема.Все пак става въпрос за 16 годишно момиче ,ане за някакво 10г дете ,което той е прилъгал със бонбонки .И май стана ясно ,че момичето не е било девствено

7

Момо

преди 7 години

Оставете го този. Кажете Митьо как е!

6

Анонимен

преди 7 години

До КалинаПроблема е, че той не е трябвало:- да я кани в стаята си изобщо- да и дава да пие алкохол- да прави секс с нея (даже и тя да иска)Няма никакво значение дали момичето му се е натискало и слагало. Всеки нормален мъж на неговата възраст трябва да откаже. Тя е 16 годишно дете.