45

Родител

преди 7 години

Мама и тати дали са споменали на Червената Шапка ,че в гората има вълци?А дано,ама-надали....

44

Американ

преди 7 години

Тоя мазен чичка се е възползвал от глупостта на малолетна/непълнолетна, напил я, на..л я, което едва ли е станало без дърпане. А после я кандърдисвал да си трае, демек знае че е за панделата. Какво има да го оправдавате, тия тикви дето го оправдавате..

43

подлъгана

преди 7 години

До мхм 37Казваш, че коментарите се пишат от близък на Евстатиев, сложи си очила и виж колко харесвания имат тези коментари при условие, че на денонощие може по един път да се отчете. Хората имахме в началото много отрицателно мнение по случая, насадено от писаниците по медиите и защитавахме "невинното" момиченце, съчувствахме на родителите и т.н, но сега като научаваме постепенно истината, позицията на почти всички ни се промени. Аз също мисля, че ще се стигне до Страсбург.

42

Анонимен

преди 7 години

Много шум за нищо.Извадят ли Евстатиев, значи гербавите пак теглят нови милиарди заеми или пак подписват договори в интерес на чужди държави и в ущърб на нашата, ако може така да се нарече все още, държава.Айде, чичака е русофил, дърт комунист, е*лив, а гербавите са дисиденти демократи,асексуали, умни, красиви и богати, и не забравяйте да скачате, че кой не скача е червен.И Митю Очите, и той е умен, красив и богат.Даже и изповядвал трансатлантически ценности. Демек- изнасилвал непослушните продавачи на дрога.

41

Анонимен

преди 7 години

В началото родата точно това твърдеше- била девствена, тоя ни откъсна цветенцето от градината- едни баби размахваха въже да го бесят.В последствие, след няколко съдебни експертизи, от различни гинеколози, се оказа, че Иренка не е била съвсем девствена.Т.е. не е била изобщо девствена.То и за това спряха да пишат как тоя е насилил невинното дете.Много шум за нищо.

40

кери

преди 7 години

Много шум за нищо, щом и обвинението говори само за средно опиянение, няма насилие, сама се наранила, няма сокчета, няма пистолети и заплахи, за всичко, което четехме по медиите. Едно нормално събитие от живота на тинейджърите, ако се беше случило с лице на нейната възраст, никой за нищо нямаше да разбере. В големите градове са чести обаче връзките и с голяма разлика във възрастта, особено, ако си от бизнес средите, например.

39

Шаран БГ

преди 7 години

Н.В. РАЗУМНИЯТ ЧОВЕК не извършва престъпления, защото е фашист, комунист или синдикалист, не защото е селски писар, кмет или министър, още по-малко защото е българин, евреин, руснак или китаец ! А ЗАЩОТО Е ПОРОЧЕН !От една страна се стреми да се отърси от пороците си и да живее уж нормално, създава държава със ред,закони и съдии. От друга страна майстори и трупа човекоунищожителни муниции ! И колкото е по-голям убиец - толкова е ПО-ВЕЛИК! Дано в случая съдът отсъди справедливо/по човешки норми/

38

До Men

преди 7 години

Бяха съобщили, че момичето е било девствено преди този случай. То само да му погледнеш физиономията на тоя и ти става ясно що за *** е.

37

Анонимен

преди 7 години

Ако тоя се отърве може да ботна и аз една 16.Щом не е проблем за държавата

36

Анонимен

преди 7 години

Абе май не са се разбрали за парите след като са свършили работата....

35

Men

преди 7 години

А много ми е интересно, тази невинна девойка, която така лесно се е качила в хотелската стая какво ли си е мислила, че ще правят??? А още по-интересното е дали е имала предишен опит с мъже....и на каква възраст е започнала...

34

Анонимен

преди 7 години

бай Х, много се смях:). стои някой на пейка и минава ученичка да го моли за вода :) ама не да й купят от магазина, ами да й дадат от хотелската стая, че има и две бутилки за камуфлаж:). ето колко е опасно да се стои по пейките, свършва с разбити носове, кофти килими и 300 коментара:)

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - ...правили ли са секс или щъркела им носи децата"ми разбира се щъркела, как стават деца без щърк(ел)

32

Анонимен

преди 7 години

В България има СЪД, лош, добър, все пак го има. Дали е изнасилвач или не, ще се доказва тепърва; както и дали са го набедили. Също така в целия цивилизован свят действа презумпцията за невинност. Аз лично не вземам ничия страна; ако е виновен, би следвало да получи по-тежка присъда заради служебния пост; ако е обратното - същото трябва да се случи с другата страна. Проблемът не е в това - а защо някои нашенци не си затварят човките и раздават присъди? *** сме и такива ще си останем.

31

бай Х

преди 7 години

на тоя коч ташаците на менгеметоа пък историята ...може да има много гледни точки обикновенно в българия това е гледната точка на обвиняемия докато тои си стоял на пейката тя го заговорила, помолила го за чаша вода, тои се качил до стаята да е налее, но е обълкал бутилката, тя пък била много жадна изпила я на екс, опиянила се и като се спънала от килима и му се нанизала на .... докато тои отварял учебника по история

30

Анонимен

преди 7 години

До мхм$*** мръсни и долни, свърши вече вашето, да го осъдят тоя и да гние в затвора, Нерез скапан!$А на Очите - орден Стара Планина, щото е от Герб.

29

Анонимен

преди 7 години

Остава да се разбере въпросната ученичка ли е подала оплакването, след като няма спомени, или майка й е очаквала някакви пари от екс-кмета и е открила нов начин да ги заработи? То ще се чуе, ако се подаде и паричен иск от родителите. Интересно е и дали има баща в цялата история и дали живее с двете? Че тоя кютук кмет няма грам мозък ясно, ама дали и двечките са мамини-златни и света вода ненапита?

28

Анонимен

преди 7 години

Единственото, което може да се случи сега е, Евстатиев да осъди България в Европейския съд, и ние да плащаме доста, заради няколкомесечното му задържане досега. Не виждам никакво основание за задържането му и това го пиша още от самото начало на този случай.

27

Анонимен

преди 7 години

Нищо не разбрах?!? Тя минала, той я питал 'искаш ли да се качиш в хотела?'. Тя поискала и сама се качила. После й налял водка в ЧАША (не в устата). Мацката пила доста. Познавали се отпреди и имали уговорка да се видят, отделно този кмет е бил любовник и с майка й. Дали е имало съгласие или не, не може да се каже, защото е била 'неадекватна', състояние, в което сама се е привела. После я закарал с колата. Сега, идва въпросът: Кога точно тази е разбрала, че е правила секс и че не е искала?

26

Анонимен

преди 7 години

тук става на въпрос за морално престъпление!значи на тоя,като на 99 процента от мъжете проблема им е,че мислят с долната глава.ами добре си постоя в затвора,да се научи..напил я,може и да е искало да си тръгне момичето,ама тоя не я е пуснал..абе незнам и аз вече..ама не е добре така