16

Анонимен

преди 7 години

Тоя не ли бил мигрант.

15

Мънго Джери

преди 7 години

Като са си вкарали милиони мюсулмани безотговорно ще им сърбат попарата! Всякакви анализи вече са безпредметни!

14

летящата вещица

преди 7 години

Убиецът на френски полицай осъждан за тероризъм.......................ами като си нямат бат'Бойко да им каже "Ние ги хващаме, те ги пускат" нека да се чудят какво да отговорят сега;)

13

Анонимен

преди 7 години

Как го е познал като полицая е бил цивилно облечен и се връщал в късен час,че още и викал на лахматия в бара,после пък се качил в жилището при жената,сякаш тя не разбрала и не чула какво става,съседите разбрали,тя не,при това отговорен секретар,значи са били поръчани и крещящия е от по-нисшия ешалон и трябвало да вземе на себе си поръчката щом се развикал,чак ония от бара на лахматия взели отговорноста заедно с него и то след понеже имало-ало-ало вземете на вас,ваше име,а от наше-неуловими сте.

12

До ЕК

преди 7 години

Пуснете повече в Европа от правата вяра, че са много успешни камикадзета.

11

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Убиецът на френски полицай осъждан за тероризъмТЕРОРИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВАТ ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА ! ЕВРОПЕЙЦИТЕ МНОГО ИЗОПАЧИХА ПОНЯТИЕТО ДЕМОКРАЦИЯ ПОНЕЖЕ СА МЕКИ КИТКИ ,ДОРИ СЕ СТРЕМЯТ ДА ПРИНУДЯТ ТУРЦИЯ ДА ПРИЕМЕ Т.ЪПАТА ИМ ПОЛИТИКА И ДА ДАВА ПО-ЛЕКИ ПРИСЪДИ НА ТЕРОРИСТИТЕ !

10

КойтоСиГоНаправиСам

преди 7 години

*** какво страдат милите, те ги приютяват тея измети там и ги гледкат и хрантютят с многочленните им семейства, те ислямизират Европа и сега какво?! Ама ние Българите като идем във Франция ни гледат като *** и някакви по-низши същества, а арабюхите носят на ръце. Това заслужават, че и по-лошо. Трагичното е, че с тъпата си политика пречат и на нас.

9

Анонимен

преди 7 години

В ислямската държава Франция да свикват, ако още не са го направили. До 50г. ги чакат гледки като от Багдат всекидневно в Париж

8

Анонимен

преди 7 години

Милото детенце... До скоро тези идиотщини се случваха само в САЩ. Непознат да ти нахлуе в къщата и да избие който свари. Обаче американците успешно пренесоха бацила в Европа. От много толеранстности и следване на самоубийствена външна политика супата вряла ще я сърбаме.

7

PD

преди 7 години

Ех тези служби! Няма един терорист, не лежал в затвора. Там ли ги произвеждат?

6

българина

преди 7 години

Колко силно трябва да се извика аллах акбар за да се забрани исляма? Може би един брайвик ще им отвори очите на франсетата що е то държава и има ли място тя в шериата

5

Су 34

преди 7 години

Франция и Белгия активно подкрепят терористите в Сирия и им се връща в момента.Помните ли, когато Русия обяви началото на бомбандировките срещу джихадистите Франция веднага отговори, че ще продължи подкрепата си за "умерената опозиция"?Ето сега да обясни на французите този умерен терорист ли е или не?

4

Анонимен

преди 7 години

"Той е викал "Аллах акбар" при нападението". Е какво да вика, Амин ли?

3

Анонимен

преди 7 години

Оставете ги тея френски полицаи. Кажете как е митю комбалите. Вече взех да се притеснявам,нито ред за състоянието му. Да не вземе да ритне камбаната,че това ще се отрази много зле финансово на доста хора на държавна хранилка в Бургаска околия.

2

Хайде

преди 7 години

сега,джихадисти и какви ли не.Това е най-обикновена махленска свада!

1

нали

преди 7 години

Който подкрепя и въоръжава терористи и се заиграва с тях рано или късно си плаща ...