7

gtf

преди 7 години

лека му пръст на linkedin, като го подхване майкро**it..

6

Иван Златарски

преди 7 години

Да бе, същото е като FB с малката разлика, че не се публикуват видеклипове с игривата ми котка, снимки от 5см на любимия ми храст в градината, слайдшоута, имащи за цел да ми завидите къде съм се шматкал по света, лайкове и т.н. тъпни.Коментирайте неща, от които имате преки впечатления.

5

светнат

преди 7 години

Естествено, че Линкдин няма нищо общо със сурат тефтера. Мрежата е организирана на групи по интереси и , повярвайте ми, ама хич не е лесно да те одобрят в някои от групите освен ако не си доказан професионалист в съответния бранш. Освен това постовете в линкдин не са на някоя кифла къде са я лашкали през нощта, а доста сериозни икономически, правни и научни съобщения.

4

Анонимен

преди 7 години

И кое му е па чак толко по-различното на линкедин от фейсбоклука? Киснене пред компа (мазане по телефоня) и разни *** постове, снимчици и ръчкания.

3

Коментатор

преди 7 години

До коментар 2Може би ти не си разбрал съвсем - Linkedin си е точно същото. С малко по-миловиден изказ - "професионална социална мрежа"...

2

до 1

преди 7 години

Може би не си разбрал, но LinkedIn има съвсем други цел и функция, не е за екхибиционизъм.

1

Анонимен

преди 7 години

Той не е виновен, вие сте тия дето му давате да яде баницата , да си вкарвате данните , като маймуни на стена да се нареждате, за без пари. Същата бутавория като фейс бука. Народът е ексхибиционист. Толкова самовлюбени същества.....а този си събира печалбата