8

Анонимен

преди 7 години

До 1: Спокойно. Всъщност компютрите дори не можеш да ги наречеш ***, защото за да си ***, пак трябва да можеш да мислиш. Не е ли предварително програмирано как да реагират, или ако действията им не се развиват на платформа в която всичко може да се изчисли с предварително зададена математическа формула - просто ще се бъгнат . И познайте - в живота никоя математическа формула няма да те направи бог, и никой не може предварително да ти каже как да реагираш на всяка в всяка възможна ситуация.

7

Анонимен

преди 7 години

А ботовете тук в днес.бгДа не би да сте ги пуснали в Неплатени днес:-P

6

Анонимен

преди 7 години

А пък моята съседка е секси и иска да ме.... ,но по Интернет!Лудост някаква...

5

Анонимен

преди 7 години

За да не можеш да различиш бот в интернет дето праща като отговор безмислено изречение с 30 думи и успява да го напише като отговор за половин секунда трябва да си *** бота ***.

4

Анонимен

преди 7 години

Да ви имам заглавието и статията......това гатанка ли е някаква....безсмислено нахвърляни думи :):)

3

Коце кофата

преди 7 години

Каква невероятна статия, направо нищо не се разбира от нея, но затова пък написана неграмотно!

2

Анонимен

преди 7 години

Егати съседчето - съседката не е достатъчно мила , значи продава наркотици. Ей по такава следа само робот може да тръгне.....

1

Анонимен

преди 7 години

Играем си с огъня все повече и повече. Привърженик съм на идеята за изкуствения интелект, но в ситуации за навременно реагиране.Компютърът е бърз, хладнокръвен и може да вземе предвид много повече параметри от човека. Обаче за ситуации , където се намесва и морала, съм скептик. В съда какво ще е обвинението. Машината реши, че вие сте виновен - това ли?