95

Правопис

преди 8 години

Българските джурналя вече преправиха правописния речник и "на път" ВИНАГИ се пише слято. От години не съм срещал правилно изписване, тези, които можеха да пишат, са вече или пенсионери, или в ГРОБ-а.

94

мухолец

преди 8 години

Защо пък да се разпадне...германците ще си отдъхнат от английските капризи, ще си строят европа в две редички, ще се разберат с руснаците и китайците и ще сма си добре. Англетата мътят водата от самото начало на ЕС.

93

учудена

преди 8 години

Ама верно в новия речник на БАН било напът...

92

Анонимен

преди 8 години

Нека се разпада .Ние ще останем начело с Боко Тиквата -вечния мин председател на ***.

91

Shark

преди 8 години

Ама сте и неграмотнички. НАПЪТ не една дума и се пише НА ПЪТ. Запомнихте ли?

90

Анонимен

преди 8 години

КГБ само слухти някой куфражист-алкохолик като Болен и Фараж да се изпуснат против САЩ,ЕС и НАТО и бързат да направят новина все едно са общественото мнение на европейците...а всъщност са изхвърлени в трета глуха..ха.ха Ако не се провали ЕС,Русия е загинала..ха.ха нейните стоки са конкурентни само в нова Гвинея при канибалите..ха.ха

89

Анонимен

преди 8 години

За да падне крушата , трябва да раздрусаш дървото .

88

Анонимен

преди 8 години

Същото беше и с референдума за Шотландия. Малко преди вота се изкарваха съобщения, че ще се отделят, явно за потиснат настроенията на по-реактивно настроените и накрая хоп - "Патица изненада" (Фолти Тауърс). Тия политически врътки вече са ясни и на малките деца. И да останат и да не останат, животът и там ще става по-труден, отколкото е бил.

87

Анонимен

преди 8 години

Този все го показват, когато трябва да се манипулира общественото мнение, понеже има крайно неадекватни изказвания. По-рано плашеше с близо 30млн. източноевропейци и снимаше от Столипиново. Да беше снимал вече съществуващите ман'гали в Лондон. После управляващите използваха част от неговите изказвания, в частта в която са им удобни. И така на час по лъжичка, защото за богатите и големите компании е важно постоянно да прииждат нови и нови работници. Така малко по малко се манипулира избирателя.

86

муспи

преди 8 години

Океанът диваци идва изключително за пособия и някакви смътни надежди как после, като станат много ще се изкефят върху умиращите бели. Те дотам са лишени от способност за мислене, че не се сещат че без бели няма и пособия. А истината е съвсем друга - евреите бутат тази кал в Европа, за да се руши християнството което съществува само в бялата раса. Хилядолетният опит им говори че за тази цел трябва да няма бели! А за пясъчните двуноги млекопитаещи семити жалък край от канибализъм.

85

Анонимен

преди 8 години

Ей тоя соц голяма работа бе, щом излизането на Англия от ЕС през 2016 е повод да се водят дискусии за времето в България преди 30-40 години. Какво е било през соца, защо всичко говори само за тоя соц?

84

Анонимен

преди 8 години

До ами азДо Анонимен127за мене си съм наравил достатъчно през тези 27 години-научих 3 чужди езика,работя навънка и съм добре . ако мислиш , че ще направя нещо за мързеливци като теб...значи още живееш в соца.Ако знаеш само какъв *** си, щом се хвалиш тук, че си успял да научиш 3 езика и работиш "навънка" и "съм добре". Типичен българин провинциалист. Впрочем аз трудно научих английски но дъщеря ми е само на 9 и свободно говори български, английски, испански и френски.

83

Анонимен

преди 8 години

ЕС е обречен, Европа я очакват много трудни времена!

82

холмс

преди 8 години

ЕС няма да се разпадне.Путин малко се изнерви в един момент,може и да е бил на маса като започнаха данданийте на майдана.Но ще му мине.Той винаги е бил за голям бизнес от Владивосток до Лисабон.Глобален тип с много оръжияАнгличаните се усетиха че напоследък рибата бяга,щото много подводници взеха да се навъртат около ла манша.Струва ли в крайна сметка да се мре за едните въшливи долари.На този въпрос ще си отговорят англичаните този месец.

81

Анонимен

преди 8 години

Чичо моше нема да позволи разпада иначе край на всички търговски споразумения и мечти за хегемония над сичкото *** по земята.

80

Анонимен

преди 8 години

Трябва дасе подчертае, че този политик Фарадж е пристигнал в Англия за да се скрие от пакистанските власти. В Пакистан той е бил осъден за убийство и е живял под чуждо име докато изтече давността на присъдата му.Това я чака Европа (която приема всякяакви убийци, джихадисти или само търтеи, правещи се на нещастни бежанци) - разпадане, етнически конфликти, спад в икономиката.

79

Щирлиц

преди 8 години

Колкото по-скоро,толкова по-добре!Амин.

78

Берлин

преди 8 години

Аз нямам против. Аман от хрантутници.

77

ами аз

преди 8 години

До Анонимен127за мене си съм наравил достатъчно през тези 27 години-научих 3 чужди езика,работя навънка и съм добре . ако мислиш , че ще направя нещо за мързеливци като теб...значи още живееш в соца.

76

знам

преди 8 години

До Анонимен128 че руснаците снабдяват с ракетни двидатели щатите но това е чаястен случай смешен за икономиката на 150 млн държава богата на суровини.аз те питам за потребителска техника или машини.нали повечето ни техника беше руска...защо не си продължил да я купуваш и ползваш и след 1989...а защо като е била добра не са я купували и другите от бившият сив???