35

Анонимен

преди 7 години

Нещата отдавна са излезли от контрол. Причина за това е политиката за безконтролно привличане на пари. Всъщност в Англия живеят много богаташи, за които се смята, че притежават началния си капитал с доста агресивни действия в техните си страни. Важното е да харчат част от парите си в Обединеното Кралство. Терористичните нападения плашат повече средностатистическите граждани, а от там и инвеститорите, защото като резултат се намалява потреблението. При такива събития рядко умират богати.

34

холмс

преди 7 години

Тука е цаката,ЕС може да се разпадне,но Европа ще продължи да е играч на световната сцена.Англия ,Франция,Италия,Испания,Холандия,Белгия,Швейцария,Швеция,Норвегия и т.нЕС си самодостатъчен,само газа на Русия и е недосегаем,но САЩ така е изолиран,а сам той е история,затова е готов да носи газ с танкери аи атентати да прави.

33

Анонимен

преди 7 години

А британското превителство НЕ РАЗРЕШИ НА БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ НА ОСТРОВА ДА УЧАСТВАТ В РЕФЕРЕНДУМА.

32

Анонимен

преди 7 години

НАПРЕД, БРИТАНИО! НАПРЕД КЪМ СВОБОДАТА.

31

Анонимен

преди 7 години

Всички терористи досега са родени в Европа, Расли и учили тук. В Брюксел е котилото.

30

Анонимен

преди 7 години

43 - Ти това от Плевнелиев ли го чу. Блажени са верующите.

29

Румбо

преди 7 години

Ако пресметнем броя на жертвите от тероризъм и материалните щети причинени от него,то ще установим,че са стотици пъти по-малко от тия причинени от ПТП!Проблемите са по-скоро в икономиката и подмяната на коренното население в Европа.Сегашните политици са толкова оглушели и ослепели за желанията на хората,че са напълно неадекватни!Обаче се държат на власт,отчасти заради инерцията,отчасти заради вкоренени стереотипи,наречени европейски ценности без да са такива.В един момент ще има пробуждане и шок

28

П.Петров

преди 7 години

Те терористите не идват от ЕС, а от бившите британски и френски колонии .

27

Анонимен

преди 7 години

Британските запалянковци ядоха бой, отборът им ще яде бой довечера, а след две седмици ще се махнат от ЕС. Пълни лузъри и загубеняци.

26

спретна им

преди 7 години

Вовата едни африкансщи заплати. По-ниски от нашите заплати при 3 пъти по-високи цени на жилища и наеми. А и НАТО здраво настъпва на Изток. Русия е труп. Уби я Вовата.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31"Русия е труп."---Беше, при акохолика Елцин.Ама Володята я съживи и си я спретна.

24

случайно преминаващ

преди 7 години

"Тези хора са ИЗРАЗ на отчаянието на гражданите". А защо не кажете, кои хора са ПРИЧИНА за отчаянието? Брекзита може да бъде предрешен много по-лесно - трябва само 2-3 европейски държави да си насрочат референдуми за излизане идната седмица. То и сега отговора клони към "за" Брекзит. 80% смятат, че това ще е добре за националната им сигурност. Само 25% очакват спад на доходите.

23

Анонимен

преди 7 години

Пиндостански ВВС бомбардираха противници на Идил. Оправдават се с неволна грешка.

22

Анонимен

преди 7 години

тая новина стана вече се изтърка в запълването на медийното пространство , намерете нещо друго ,в чалга стил - напр. - Азис бит и насилван от непознати

21

Анонимен

преди 7 години

"Екстремистките партии в редица страни, като Националният фронт (във Франция),"По-правилно е тези партии да се наричат путински партии.

20

Тъй, тя.....

преди 7 години

Разни мaлoyмни полурусначета точат лига и чакат ЕС да се разпадне------------Напротив!МВнР на РФ открито заяви, че е ЗА съхранението цялоста на ЕС!Виж, на САЩ не й е нужен икономически и политически конкурент в лицето на ЕС, Китай, Индия и РФ. Както и новите икономически и финансови съюзи в Азия и БРИКС!Елементарно Уотсън! РФ, Китай и Индия са за многополярен свят!Щатите за еднополярен и разбира се под тяхно ръководство!

19

Анонимен

преди 7 години

Русия е труп.

18

Анонимен

преди 7 години

Разни мaлoyмни полурусначета точат лига и чакат ЕС да се разпадне. Но най-много в руската *** инфлацията да прехвърли 20%.

17

ким сун

преди 7 години

Държавите в Европа се стремяха към ЕС за по високия стандарт на живот,на никой не му пука за демократични ценности.А този стандарт на живот изчезва.Да кажем че БГ е още под влиянието на Русия и тя е виновна,както си мислят много хора.Гърция,Испания и Италия нямат нищо общо с Русия,а са на изкуствено дишане.Икономиката на Франция издиша от всякъде.Другите държави от соц блока и те почти не са мръднали в развитието си.Само Германия става все по богата.Нещо не е наред.Няма пари,а те ни занимават с

16

Анонимен

преди 7 години

Не обвинявайте Камерън за случващото се във Англия защото там си има КРАЛИЦА.Във Англия се правят контролирани мюсюлмански шевствия със брадати араби които крещят превзехме ви и аллах акбар,хората биват плашени а това хитро се преписва на ЕС като ,че ли Ес им е виновен ,че си напълниха страната със Пакистанци.После във нета сайтове като пегида водят пропаганда и казват виждате ли трябва да се махнем,да ама пакистанците ще си останат хахаха,играта е голама