30

Бай Шиле

преди 8 години

Поредните лъжи на мръсния Ердоган.

29

Анонимен

преди 8 години

Не е съвсем справедливо , но и Турция е спец по несправедливостите .

28

Алекс

преди 8 години

Спряла друг път. Добре че бакланските държави затвориха маршрута. Инак Ердоган и дога да ги натия тъ.панарите в Брюксел.

27

Анонимен

преди 8 години

И с ква вода ще го поиш тези 100 млн турци лятото? Откъде питейна вода като нямате реки. Нямам търпение да гледам тези 100 млн тогава.

26

Анонимен

преди 8 години

Когато ти разбереш, че вашият външен министър официално потвърди, че целта на Турция е да влезе в ЕС.

25

Анонимен

преди 8 години

Няма нито да паднат визите за Турция нито да влезат в ЕС, защото този път вече и англичаните пречат. А мама Меркел не е в състояние да упражни натиск върху английския елит както го прави върху по-малки страни, защото не е ясно кой кого ще натиска хаха

24

Анонимен

преди 8 години

49, прав си. Неслучайно нямаме почти нищо оцеляло от т.нар. Първа българска държава. Всичко са унищожили, наследниците на аристокрацията са изклали. За да не си спомним кои сме и турчина да ни коли, стриже и дои вовеки.

23

Ангел

преди 8 години

Турците се допускат в Европа за да работят това което немеца не иска или за каквито пари не иска,не за да ми щъка безогледно и безвизово насам -натам и да се чуди какъв золум да свърши.То се знае,ако е спортна звезда ,или е от тънката прослойка на светски настроените и образовани хора може и да бъде приобщен в обществото им и да се почувства равен.Иначе- на тръстиката и "арбайт махт три яденета на ден"Но тя съдбата на всеки имигрант е такава.

22

:=)

преди 8 години

най-доброто нещо, което трябва да направим е като пипнем влизащи у нас директно да ги прекарваме на запад.. никой нищо не може да ни каже, защото.. нали Турция вече е спряла емигрантите и... няма такова нещо :)))

21

Анонимен

преди 8 години

Ценните кадри няма нужда да чакат Ердоган да им пусне милостиня под формата на временно разрешение да бачка някъде.

20

Анонимен

преди 8 години

"Кюрдите са имали собствена държава за около година и половина след края на Първата световна война-те не са терористи а бойци за независимост,отнета им насилствено от турците и Европа."И коя е тая държава, че официалната история мълчи?То иначе два пъти е имало и помашка държава в България. И то за доста повече време от кюрдска в Турция. Това какво ти говори?"бойци за независимост"Какво ще правиш с тая независимост? Хората са ти дали свобода, дали са ти права, дали са ти заплата, пенсия...

19

Анонимен

преди 8 години

Кюрдите са имали собствена държава за около година и половина след края на Първата световна война-те не са терористи а бойци за независимост,отнета им насилствено от турците и Европа.

18

Анонимен

преди 8 години

"Москва изглежда работи по проблема и той ще бъде решен скоро."Признаваш, че Москва плаща на кюрдите за да правят атентати и размирици е една иначе уредена суверенна държава, която се опитва да подобри благосъстоянието им?

17

Анонимен

преди 8 години

"Кюрдите е крайно време да покажат, че са истинските сайбии на тази земя, а турците са само родственици на камилари с неясен произход. Москва изглежда работи по проблема и той ще бъде решен скоро."ХАХАХА! По-TЪПО нещо не бях чел отдавна! Кюрдите са като - не знаят какво искат, скитали са се и никога не са имали държава. Наплодили са се много. А турците са дошли от АЗИЯ, на КОН... а не на камила, каквито вероятно е имало в Кюрдистан де.

16

Анонимен

преди 8 години

Великобритания махна визите за нас чак като станахме членове на ЕС и само защото вече беше длъжна.

15

Turkish Power

преди 8 години

..Evropa dokaza che ne stoi zad dumite si! Taka postupiha i s Bulgariya za Schengen!

14

надървен

преди 8 години

Деликатна ситуация. Сега Европа хем иска Турция , хем не я иска.Хем вика вкарай ми го , хем да не е целия а само глъвътъ.Е няма да бъде. Ако го поема , нека е целия.

13

Анонимен

преди 8 години

"САМО ДА КАЖА НА РУСОФИЛИТЕ ЧЕ ПО ВЕЛИК ВОЙНИК ОТ ТУРЧИНА НЕ Е ИМАЛО В ИСТОРИЯТА."По-велик виц в историята не не бях чувал. Ти май много си си повярвал.

12

ким сун

преди 8 години

И какво спечели Турция от цялата история,едно голямо нищо.Първо трябва да има за големите.

11

до 18

преди 8 години

Иска ви се , на вас, българомразците, ама няма да стане. 5 в преживяхме турско-анадолски геноцид, и глутниците черни мигранти ще преживеем. И такива като теб, *** пророци, ще надживеем