9

Анонимен

преди 7 години

Какви са тия глупости, как пък да не тръгна да се целувам страстно пред всичките си познати и роднини!!! И от това ще ми съдят за продължителността на брака, глупости!

8

Продължение на №9

преди 7 години

Тя нямаше представа за няколко сделки с чуждестранни партньори. Не става въпрос за милиони, а за стотици хиляди във валута и за едно наистина тузарско жилище, купено за много пари, но след развода. Всички укрити от жена му пари са били в чужбина, помогнал му е ловък адвокат. Тя не получи нищо, остана си с децата в апартамента, подарен от нейните родители.Онзи егоист-саможивник прекрати бизнеса и си яде парите, мързелувайки. Не дава нищо и на децата, защото те вече са дипломирани висшисти.

7

Не съм от суеверните

преди 7 години

Когато се женеше моя братовчедка, при слагането на брачните халки, той изтърва пръстена в момента, в който се опитваше да го сложи на пръста й. После, по време на сватбения обяд, някои от по-възрастните жени шушукаха, че това не е на добре, лоша поличба е. Не приех сериозно тези приказки.Бракът им уж беше спокоен децата им бяха за пример. След повече от 20 г. брак той поиска развод. мислехме, че е заради друга жена. Нищо подобно. Виртуозно беше скрил големи суми от бизнеса си, тя не знаеше за

6

Анонимен

преди 7 години

Твърде елементарно!

5

до 2

преди 7 години

Ти нормален ли си. А тези дали ти плюсове нормални ли са ????Как можеш да пишеш и да те одобряват като пишеш "Сватбата е двама нещастници ще вгорчават живота си един на друг."Сватбата е двама души да се съберат и да направят семейство. Ако ти имаш нещастно детство в семейството си и нещастно семейство недеи да плюеш по другите семейства с брак.Сватбата е двама души да се съберат и да направят семейство.

4

Анонимен

преди 7 години

След сватбата продължава да си ляга със сестра ви, това е сигурен знак.Сега сериозно - не ви ли омръзна да пишете подобни изсмукани от пръстите статии?

3

4efo

преди 7 години

Една от причините да се докараме до този хал ние българите, е че липсват семейните ценности.

2

Анонимен

преди 7 години

Сватбата е двама нещастници ще вгорчават живота си един на друг. А, ако не дай боже им се родят и деца и техният живот ще почернят. Особено като започнат да се оправдават с децата си, че заради тях живеят заедно. А, междувременно те (родителите) им превръщат живота в ад

1

Ангел

преди 7 години

11. Ако бащата на булката не се откове като талпа- значи сърцето му подсказва ,че ще си прибере щерката за още един тираж.