Снимка: outnow.ch

Ако сте наблюдателен човек, поканен на сватба, можете да следите за някои знаци, които да ви подскажат дали този брак ще просъществува.
Според една нова анкета на Reddit, гостите-сватбари са очертали 10 сериозни прогнози, че семейният живот на булката и младоженеца ще завърши с развод.

Въпросните предупредителни знаци са видими още в деня на сватбата.

Ето и кои са те:

1. Неудобната първа целувка
Според много гости начинът, по който младоженците се целуват, след като си кажат заветното „ДА“ е много показателен за тяхната любов. Ако двамата си разменят вяла, бърза целувка, ако някой от тях трепне или се дръпне назад, нещата не изглеждат много позитивни относно бъдещето на двойката.

2. Булката не е видимо щастлива
Сватбата би трябвало да е най-щастливият и вълнуващ ден най-вече за булката. Ако тя не се наслаждава на въпросното събитие, ако не танцува, ако не обръща внимание на гостите и на бъдещите си роднини, а смята сватбата за кошмарна, досадна и изнервяща, нещо определено не е наред.

3. Поведението на свекървата/тъщата не е адекватно
Една майка винаги знае. Ако майката на младоженеца или тази на булката е видимо разстроена от предстоящия брак и изглежда нещастна, докато младоженците си казват „ДА“, може би тя знае или усеща нещо, което не е ОК в двойката.

4. Кумът държи странна реч
Ако кумът, който е приятел на младоженеца, държи някаква странна реч от вида, че не е очаквал двамата млади да се харесат и да се оженят, има нещо гнило. Също така, ако той намекне, че ги е запознал и че е „уредил“ приятеля си със съвестна съпруга.

5. В списъка на гостите има интересни личности
Ако някой от младоженците си покани бивша половинка или роднините/родителите/приятелите на експартньора си, това не е на добре. Минимум ще има обидени, а и това не говори за уважение към настоящата половинка.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase