22

избирател до 26

преди 8 години

Тези които търкат от 25 год банките в НС са със знак минус на N-ТА .Създадоха този реален хаос и са със заявка да продължат да дълбаятГ_н Премиера на България не е обучаван във висша дипломация Факт 1 ,но е самороден държавник приеман навсякъде в ЕвропаГенерал Бойко Борисов е с природна интелигентност и общува с лекота на всички ниваЗа това хората го разбират и подкрепят вече 11 или повече пъти безусловно!!!

21

Тончев

преди 8 години

Има нещо верно само,че е малко по-иначе: БСП е Кашпировски плюс тотален ***!

20

Анонимен

преди 8 години

Най-големият враг на реформите е партизацията. В старанието си да вземат властта, нашите политици мислят до хоризонта. А техният хоризонт е края на мандата. Затова тези, които са опозиция винаги са против реформите. Те смятат, че така ще привлекат няколко гласоподаватели повече. Това в най-голяма степен важи за комунистите- социалистите. Те зададоха тона на омразата и продължават да сеят омраза. Може да се каже, че единица мярка за омраза е единк Корнелий, или един жаблян, един кутьо. Отвратител

19

Анонимен

преди 8 години

Бориов се заобиколи с посредствени. На тях им е удобен култът към Него, защото му прехвърлят своите отговорности, а те самите само грабят. Бойко си е обикновен човечец, получил непосилен за него подарък да управлява държава и резултатите са налице. Не може на средно управленско и експертно ниво да има само пробутани партийни назначения и да искаме напредък - тези хора са невежи. Проблемът с комптентността на ръководни и изпълнитески кадри се задълбочава и след 3-4 години институциите ще блокират

18

Анонимен

преди 8 години

Метода на Кашпировски... Голям лаф ;))Ама верен.

17

наглосттт

преди 8 години

бесепарите разрушиха икономиката на България , ограбиха на няколко пъти банките! пладнешки ,безочливо и от 25 години все пречат на демократизирането на държаватаПо време на тройната ламя съвсем спряха еврофондовете......не сме слепи и не ни правете на балами!

16

морски

преди 8 години

Долу ГЕРБ!Свобода на народа!

15

123

преди 8 години

Герберасти, виждам че четете статиата и тя не ви харесва, вие знаете само да повтаряте като мантра монотонно в минорен тон- БОООЙКО БОРИСОООВ, БОООЙКО БОРИСООООВ,БОООЙКО БОРИСООООВ,БОООЙКО БОРИСООООВ,БОООЙКО БОРИСООООВБОООЙКО БОРИСООООВБОООЙКО БОРИСООООВБОООЙКО БОРИСООООВБОООЙКО БОРИСООООВ, вие тонолно изчаткахте.

14

Анонимен

преди 8 години

Боже господи каква е тази партия какво е това чудо наречено БКП-БСП . Всичките шефове са милионери и говорят за справедливост и грижа за работника . И понеже много се грижат в продължение на над 50 години баба и дядо на село са с 150 лв. МЕСЕЧНА пенсия . Сега ГЕРБ са виновни понеже управляват от пет години .

13

Да дерзаят

преди 8 години

Смешно е червените да говорят за медийно облъчване,след като именно те(Моника икръгът около нея,под одобрителния поглед на Станишко)са духовните и материалниродители на "троловете",опорните точки и пр.долна проба пропаганда и опити завъздействие на общественото мнение.Този авангарден почин бе разширен и доразвитот Кутевци,Маноловки,за да стигне Ниновския си апотеоз.Проблемът им е,че хоратавече не им вярват,но от друга страна са забавни с гьонсуратлъка си.Дерзайте!

12

Анонимен

преди 8 години

БСП да каже : Това е тоталитарен култ. ХаХаХа.

11

15

преди 8 години

За определяне на истината разчитам само на собственото си мнение. Съветвам те да правиш същото.

10

До 13

преди 8 години

А ти на биесипе ли разчиташ да ти отваря очите за кражбите на Боко? Едните крадци викат другите са крадци, и аз да им се радвам за това?

9

Един

преди 8 години

Герб е балон ! Очаквах по-рано да се спука , но постоянно го надуват от Брюксел а също за това спомага и дълбокия сън на Народа !

8

10

преди 8 години

Не е важно колко процента ще събере Биесипе, а колко милиарда кредите ще вземе Тиквун Войвода. Поне за децата ти е по-важно. Те ще ги връщат, ти няма да живееш толкова дълго.

7

11

преди 8 години

Глупавата ви омраза към "комунистите" дава сили на Боко и шайката му, която вие възприемате за антикомунисти. Всъщност, драги деца, БСП са остатъците от един клан в БКП и ДС, а ГЕРБ са другия клан. А вие... вие сте опитни мишки без значение.

6

Старото Куче

преди 8 години

Цоциалистите няма да успеят да ни заблудят с някави изказвания,защото помним добре какви ги вършиха след 89-та. Хората гласуваха за тях от носталгия по бай-тошовото време, без да осъзнавт че това всъщност не са истински комунисти или социалисти, а гладни червени хиени.

5

Балтона

преди 8 години

Биесипе колко процента ще събере на следващите парламентарни избори?

4

Прави са

преди 8 години

Прави са комунделите. Прочетете MEDIA SAPIENS, книгата е руска и описва ПР мръсотиите, които се вършат в Русия. Има рязане на ленти на незавършени обекти, фалити на банки, предизвикани от групички "млади и красиви" + медиен натиск... боковизма е описан в подробности... но малко преди Тиквуня да дойде на власт. С ГЕРБ на власт ни чака съдбата на Гърция, но умножена по 1000, защото нямаме туризъм, нямаме икономика и най-важното нямаме лобита в Западна Европа и Щатите, каквито гърците имат.

3

Анонимен

преди 8 години

Левицата няма какво да претендира за европарите. Те да си искат техните пари от Путин за 100 годишното им слугуване на Русия.