49

Анонимен

преди 7 години

До ЗанзибарЗанзибарецо, как предлагаш да казваме на Рим? Рома? А на Пекин? Може би Бейджинг? Уау! О Кей! Ама това -ing на края на думата как да го произнесем? Питай някой китаец как се казва столицата им! Ама да е от там, а не кантонец. Сега, умнико, запомни правило в българския език: "Когато едно географско назвение придобие гражданственост, се забранява приетото да се променя!". За това ще казваме Вашингтон, Париж, Лондон и т.н. Много си смешен с тыпашко-самодоволното изказване.

48

Наблюдател

преди 7 години

На картинката кораба е всичко друго но не и самолетоносач!

47

Анонимен

преди 7 години

на тази продънена лодка и стига едно придънна торпедо скиф.можеш да го уцелиш даже и да си сляп хахаха........

46

Занзибар

преди 7 години

До до овенаТова, че простите българи викат на някои градове РИМ, ПЕКИН и в случая Норфолк, нищо не значи.

45

до овена

преди 7 години

"И ДА, ПРОИЗНАСЯ СЕ НОРФЪК, неграмотни овце..."А как се пише?

44

рибар

преди 7 години

Това е риболовен кораб на бившето българско предприятие "Океонски риболов" , който подарихме на американците. В момента с него янките ловят скумрия !

43

123

преди 7 години

Любопитен съм, за колко време потъва един такъв самолетоносач?

42

Анонимен

преди 7 години

Като нямате снимка на самолетоносача, защо слагате снимка на хеликоптер и някаква фрегата? Как да ви повярвам на статията, като още от снимката лъжете?

41

Винтерес Наистината

преди 7 години

Името на военноморската база е Норфолк (Вирджиния), не НорФЪК (лол) или НорТфолк.В Норфолк е главната военноморска база на САЩ в Атлантическия океан.

40

Анонимен

преди 7 години

Този Труман може да показва мускули само на диваците от Игил за руснаците това е просто една голяма отлична мишена и краварите го знаят отлично Труман е толкова лесена плячка с нговите 5000 *** на борда

39

Анонимен

преди 7 години

Черно море е руско питайте моряците от Доналд Кук

38

да живее НАТО

преди 7 години

Черно море вече е натовско и руски корита нямат работа.

37

:=)

преди 7 години

вечното губещата войни Америка опитвайки се да покаже мускули изглежда още по - смешна.. те тия клоуни са загубили повече войни, отколкото са водили :))))

36

Zezka

преди 7 години

До АнонименRe: Не знам какво вози, но само не самолети! Наистина трябва да си безкрайно непрофесионален и самонадеян, за да пробутваш на четателя такава безподобна картинка!===========Ами как сще различават, като са завършили една филология само.

35

Слава на Украйна

преди 7 години

САЩ имат мусколи и ги показват, а Русия има само оръжие за масово баламосване..ха.ха

34

Анонимен

преди 7 години

Това нещо е било "нещо" преди доста години. Сега е просто плаващ ковчег ако се използва срещу сериозен противник. Мускули в него могат да видят обезоръжени държави като нашата...

33

Анонимен

преди 7 години

Информация за журналиста написал статията....,не се казва Норфък,а се казва Нортфолк....Неграмотници и анти български български предатели сте повечето журналисти тик...

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63Не знам какво вози, но само не самолети! Наистина трябва да си безкрайно непрофесионален и самонадеян, за да пробутваш на четателя такава безподобна картинка! А колко е лесно да вземеш една снимка на конкретния кораб! Не знам механизмите на плащанията, но ако трябва ще платиш, ще покажеш верната снимка! Още недоумявам, как може да има журналисти, които да не могат даразличават самолетоносачите от всички други кораби!

31

Анонимен

преди 7 години

Авионосците в момента ставатр само за водене на война срещу слаби армии. Във всички останали случаи падат с целите си групировки много бързо. Това важи за всички кораби, особено за големите.

30

№62 - продължение

преди 7 години

... избират главната и второстепенните цели. Демек "Труман" и съпровождащите го есминци, противолодъчни кораби, танкер и т.н. Стремят се с една ракета да потопят един кораб. "Труман" е голям и много устойчив, значи може да решат за него да похарчат 3 "Гранита". Струва си! Краварите много добре знаят това (щом и аз го знам) и освен културистки номера няма да посмеят да направят нищо и на последното руско катерче! Всичките им 11 кериъра могат само да плашат слабонервните. Не и Андреевския флаг!