26

Цветанка

преди 7 години

В Исраел няма нито една джамия....защо???

25

Цветанка

преди 7 години

А джамиите на Северния полюс кога ще поканят Плевнята да им изнесе някой и друг мисловен"бисер"

24

Sando

преди 7 години

Moita prognoza e che tova e noviq prezident na shtatite, qzyk che Hilari imashe 4 godini da gradi kampaniq.

23

аноним

преди 7 години

като отиде в тези ждамии каво ще види - Едни стърчащи *** щото челата в земята

22

Анонимен

преди 7 години

Ислям , приказката на фалшивият пророк. Тоя , по съвременните стандарти неможе да си вземе десертацията , толкова е крал и преписвал от тората и библията , че няма как въобще да говорим за научен труд. Затова и последователи са му само най - простите жители на земята , неуки от векове. Ислямист се интегрира само с бомба , ставал едно с европейците , кайма .

21

Анонимен

преди 7 години

За да покажат своята толерантност и добронамереност, от американска страна учтиви доброволци от организацията "Ку-клус-клан", инвестират пари във футболния отбор Blackburn.

20

Анонимен

преди 7 години

и ква работа вършат - блъскат чело в пода , а дължавата плаща

19

Анонимен

преди 7 години

В тези арабски държави дали има църкви или катедрали егати толеранса НЕ САМО БЪЛГАРИЯ ,А ЦЕЛИЯТ СВЯТ СЕ Е ПОБЪРКАЛ.........

18

ateist

преди 7 години

Trap da kaje kolko miliardi e napravil ot garba na muslutata bastun sas bastun ne se nasiti na okradeniq petrol

17

anon

преди 7 години

Пакистанка запали дъщеря си жива, омъжила се по любовБлизо 1000 момичета стават жертва на "убийствата на честта"Това е исляма

16

Да дойде в Батак

преди 7 години

500 години сме ги видели какви са! Аз пък каня Тръмп да иде в Батак! Там си личи най-добре какви са ***.

15

Анонимен

преди 7 години

И какво точно ще му покажат? Как пият уиски, мезят със свинско и държат за ръка жените си, които са с мини поли?

14

Анонимен

преди 7 години

"Шотландски джамии"... WTF?!?

13

Анонимен

преди 7 години

Най умни излязоха японците. Не приемат имигранти мюсюлмани.

12

Веселяка

преди 7 години

Почвам да се убеждавам че британците са изперкали. Откъде накъде джамии в островна християнска държава? Явно мюсюлманите вършат и други неща освен да работят.

11

Анонимен

преди 7 години

Колко църкви се отвориха в Саудитска Арабия и колко християни се обидиха някой ако каже нещо против религията им? Хайде стига с тая килимна демокрация. Във вашите страни всеки трябва да се съобразява с вашата религия, а когато и вие отидете в друга страна пак.

10

Анонимен

преди 7 години

Не всички мюсюлмани са терористи но, всичките терористи са мюсюлмани.

9

Тялото

преди 7 години

Имам приятели мюсулмани. Почти всички са на мнението на Тръмп.Опитват се медии и либерасти да изкарат, че малка част от мюсулманите са лоши и агресивни, но на практика е обратното. Около 20% са нормални и религията не е важна за живота им. Номинални мюсулмани. Около 80% искат шариа за всички дори немюсулмани, а около 15% са готови да се бият за това.

8

Ели

преди 7 години

В света има една единствена светска мюсюлманска държава - Турция . А тя дали е светска ? Две бомби за два дена, ислямист президент . Ислямът е наръчник на масовият убиец талибан , стига да искаш да се радикализираш . Коранът е изпълнен с текстове за насилие и война . Айде няма нужда трима добри , наистина добри мюсюлмани , да се опитват да оправдават диващината на исляма. Тази псевдо религия има нужда от сериозна реформа за да придобие човешки образ.

7

българина

преди 7 години

А симетрията пардон башибозука и той ли ще е там? Няма нужда да опознава исляма. Истината за исляма е целия близък изток източна Европа... Едните последните 1000 г са на нивото на прачовека, а другите се измъкнахме след 500 г опознаване на исляма но той не ни пуска и пак иска да си съжителстваме по БАТАШКИ