10

Анонимен

преди 7 години

Добре де, българите се пишат християни. Уж не трябва да прелюбодействат, ама 90% го правят. Уж не трябва да крадат, ама повече го правят най-малкото с укриване на осигуровки. Уж не трябва да се злослови, а почти всички го правят и т.н. да не изброявам.Е, и кое е по-добре - някаквя изкуствена вярност към религия, която не я чувстваш ли?

9

Анонимен

преди 7 години

Трябваше може би и Форман да поканят - голям съперник и приятел!

8

Анонимен

преди 7 години

Ей, това е българина. Вари го, печи го, бай *** си е и това си е. Бил шампион, ама защо си бил сменил фамилията. Все нещо не е наред, все за нещо трябва да се мрънка, все за нещо трябва да се драка. И дори не разбира, че най-вече сам на себе си вреди и се тормози излишно. Абе гледай си живота и не се тормози за глупости. Какво ти пука кой каква религия е приел? Теб лично с какво те касае чуждия живот? Пари ли иска от теб, пречи ли ти с нещо, какво? Все на всяка манджа меродия да е бай ти ***

7

Анонимен

преди 7 години

Човека си живее в свободна страна и е можел да стане и будист, ако иска. Стив Джобс например беше приел будизма. И какво от това? В САЩ се гледа какво можеш и какво постигаш, а не как се казваш и каква ти е религията. Вие като не сте си сменили религията, да не би д а я спазвате? Или пък сте постигнали нещо? На никого не му пука каква му е религията, шампиона си е шампион.

6

Анонимен

преди 7 години

до 9Ако Беше Касиус Клей да го уважавам , но той е Мохамед Али. Запомни!

5

Анонимен

преди 7 години

Касиус Клей беше шоумен и имаше 100 пъти по-богат речник от братята-*** Кличко или както там им е истинската кашерна фамилия.

4

Анонимен

преди 7 години

Голям шампион , но жалка душица! А това обезсмисля величието му.Толкова за тоя.

3

Анонимен

преди 7 години

Самият факт, че великият Виталий Кличко на един от последните си мачове искаше да го презентират преди двубой най-великите ...Джо Фрейзър, Джордж Форман, Ленъкс Луис, Ивендър Холифийлд и Майк Тайсън, а Али го нямаше ...говори много какъв човек е за Виталий, тоя.

2

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Няма как да уважавам човек който си е сменил религията! Обикновено това го правят афроамериканци. Не съм чувал за индианци да си сменят религията. Едва ли католиците в Бразилия, Мексико и прочее си сменят религиите.

1

Анонимен

преди 7 години

Тъй го биха у главата Форман и Фрейзър, че получи паркинсон доживот.