44

Анонимен

преди 7 години

Така еврооФцете за доене,ще хранят афроЧакалите,за плодене!!!А АмероЦионистите,ще потриват доволно ръце!!!О,стадо,стадо-о-о-о-о...........................

43

до #46

преди 7 години

Така е!Сега най-после няма ли да разберем,какви международни предатели ни управляват?Направо ни заповядват да премахнем националната си сигурност и я предоставим на "милостта" на нахлуващите противозаконно тълпи в страната ни.А нашите *** на тези същите западни бандити обявиха за престъпници българи,като Динко,"дръзнали" да защитават границите на страната си.И ние,евростадото не си мръднахме задниците да реагираме на това и сега със смирение ще приемем директивата за самоубийството си.

42

Алекс

преди 7 години

Абе тия ненормалници не се научиха. Пари за подпомагане на света се дават когато не се налага да се ползват оправяне на собствената ти бакия. Да не говорим че в самото начало на имигрантската вълна Тони Абът си им каза да затвосрят границите и опитите за проникване ще спрат. Така ще спасят повече животи в средиземно море от 100 пъти повече вложени средства в спасителни операции. Пълни кр.етени и само за справка според мен ЕС си е добра идея, само дето сбирщината в Брюксел са мал.оумници.

41

Nord

преди 7 години

Там корупцията е част от местната култура, колкото и да се налива, то няма да подобри живота на обикновения африканец.Пак ще си се разпредели между управляващите им. За там справяне с бедността е почти невъзможно.Просто затваряйте границите тотално и това е.

40

Европка

преди 7 години

Нали уж беше ЕВРОПЕЙСКИ съюз? Кога стана евроАФРИКАНСКИ?

39

Аллаху акбар

преди 7 години

Как пък всичките 7 държави се случиха мюсюлмански! И нали си имат богати едноверци?

38

Малко математика

преди 7 години

Аха, от изброените страни само в Нигерия живеят 194 милиона. После Етиопия 86 милиона. Останалите са по-малки, общият брой на населението във всичките 7 е 340 милиона. Как 500 милиона граждани на ЕС ще подпомагат 340 мил.? На всеки африканец по един слуга европеец?

37

70

преди 7 години

До Анонимен 60 По-скоро са продажни и играят по свирката на САЩ и Арабиите.

36

Е250

преди 7 години

Аха, при минимална заплата 200 евро и средна 350, ще оправяме Африка. Умно и човечно.

35

Анонимен

преди 7 години

На Европа не и достигат програмисти от един млн . души . Това не е вярно . Мързелив ите работодотели не умеят да си търсят работници . А ако попаднат на свестен чавек се чудят как да се падиграят с него .

34

Анонимен

преди 7 години

Като наливаха толкова фондови пари в *** да не би да намалиха потока? Племената си остават племена със и без пари. Истината е да се узакони миграцията - да се допускат само по редовен начин квалифицирани хора и да се следят из късо дали бачкат и плащат редовно. Първо престъпление да води до гонене и черен печат.

33

Анонимен

преди 7 години

Половината от изброените африкански държави са малко по-добре финансово от българия. Проблема е че имат повече народ и генерират много повече емигранти от нас.

32

Анонимен

преди 7 години

С миналото мюсюлманите превзеха Византия с помощта на военни средства . Сега превз емат Европа с помощта на мирни средства . Вън мюсюлманите от Европа . Техния циви лизационен процес не се придвижил по напред от ятагана и касапницата .

31

Анонимен

преди 7 години

Твърди последователи - в миналото помощи за Африка даваше СИВ , сега ЕС . На афри канците не им се слиза от дървото . Дайте пари и на българските пенсионери с доход под 300 лв. на месец, за да не станат африканци . Атомните бомби са много скъпи . Шут, Седесарски шут за афиканците .

30

baihui

преди 7 години

atomni bombi za tezi maimuni !za poslednite 30 godini broiat im se udvoi !!!

29

Анонимен

преди 7 години

Вълната не се спира с пари за африка, а с М16 на границата и стрелба без предупреждение. Без социални помощи за пристигналите, а моментален шут в *** и обратно от където са дошли.

28

Анонимен

преди 7 години

Хронична липса на топки.

27

mamunik

преди 7 години

юруш ***. към дзамунда. нащо шефчи аолкохоликолхозник джункер ще прави нов рай на дземята - мама африка. да живэ вожда джункер. а тикво бабанго като изкара търбуха всеки ипопотамус ше му дзавиди. да живэ и той. ураа. унга бунга унга бунга.

26

Анонимен

преди 7 години

Поредното популиско успокояване за Европееца, как ще органичат емиграцията. Всички тези обещания са за печелене на време, и етническия балон да се надува докато Те него спукат.

25

европа

преди 7 години

Ти май не си ходил в държава в западна Европа където ценостната система е силно развита,и индивида непрекъсното работи за държавата,като държавата му се отблагодарява за това.Индивида осъзнава че ценостната система се определя от него и се бори за това.Българина си мисли че Западна Европа и САЩ са едно и също,но те не са.САЩ е капитализам,Западно Европа е социализам.В България няма ред и закони,има корупция,престъпност,мутри и пожарникар опитващ се да гаси пожари.