10

Анонимен

преди 8 години

Време е Меркел да поеме отговорността и да се разкара.

9

Анонимен

преди 8 години

Само 440 човека от 50 000, които се намират в Гърция. Похарчени над 200 млн. евро за бежанците в Гърция. Що не се гръмнат с техните решения

8

Анонимен

преди 8 години

Смешки - ще спират Ниагарския водопад

7

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се спре неконтлируемата раждаемост, неможе едни да раждат, родът и гените да се ширят по целия свет, и по този начин да си мислят че ще завладеят света, о всяка жаба да си знае Гьола.

6

ким сун

преди 8 години

И от къде ще дойдат тези пари.Икономическа криза тресе една трета от половина европа,друга една част винаги си е била в криза,и остава една малка на която ще и писне да плаща завойна която е обречена на неуспех както тази в Украйна.

5

българина

преди 8 години

Сериозно ли само 18 са сириици?!?! Това е някаква новина за *** юнкер. Ами ко прайм с дъблинското споразумение което третира само сирииците? Всички останали разстрел на границата . турция като видя че не може да изнудва ес до безкрай сега строят автоматични кули за стрелба с термокамери през 150 м на сирииската граница

4

Наздраве

преди 8 години

В Еврокомисията пак са гледали Боговете сигурно са полудели на голям джин с малък тоник

3

Анонимен

преди 8 години

Е точно от Африка какви квалифицирани специалисти имаме да вземаме, че не ми е ясно

2

Рамадан Рамзанов

преди 8 години

С тези фондове само ще покажат на , че имат пари за даване. Де, що има диктатор в Африка или що-годе предприемчив човек ще почне да ги изнудва. Това не им е Ердоган, който макар и диктатор, поне досега си държи на думата към Европа.

1

Отчаян

преди 8 години

Миграционната политика на ЕС е пълен провал. Еврокомисията е твърде слаба и послушна на Германия, за да може да произведе нещо смислено.