21

Анонимен

преди 7 години

Жалко ! Някой трябва да даде едно рамо на референдума

20

Балтона

преди 7 години

Е айде сега какво издребянвате, не му достигат само 397 356 подписа.

19

проблем,а?

преди 7 години

Ми нареди на малечките хаптекарки като поискам лекарство в аптеките ти с парите си да не ми се правят на фашисти!Вдигнал съм кръвно,искам лекарство и си плащам,а патицата ми вика не може без рецепта,мри ако искаш.......*** червена *** също като тоя Марешки!

18

Ченков

преди 7 години

Първо прочетох заглавието като: "2644 подписа не стигат Магарешки да свика референдум", но след по-внимателен прочит останах разочарован.

17

Анонимен

преди 7 години

17, ХАЙДЕ ХОЛАН, АМА И ТИ СИА ГЛЕЙ И СЪ УЧИ ОТ ПЪРВОУЧИТЕЛИ- С ЕДИН ЗАМАХ И ВСИЧКИ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ 1994 Г СТАВАТ БАНКЕРИ, С ЕДИН ЗАМАХ ПАК ОТ СЪЩОТО ТЕСТО ЕДРИ , ДАЖЕ КРУПНИ ВЛАДЕЛЦИ НА ЦЯЛАТА ИНДУСТРИЯ В БЪЛГАРИЯ, ПАК С ЕДИН ЗАМАХ И БАНКИТЕ ФАЛИРАТ, ОЩЕ ЕДНО МАХВАНЕ НА ВЪЛШЕБНАТА ПРЪЧИЦА НА БАЛШОЙ ТЕАТЪР И ФИНАНСОВИТЕ ПИРАМИДИ СЕ СРУТВАТ, ХМ, ДОХОДИТЕ СА ВЕЧЕ СРЕДНО МЕСЕЧНО- 5 ДОЛАРА, ИНФЛАЦИЯТА МИНАВА 100%, ЕДИН ПАТОК ЛИТНА- ЕДИН ОБЪЛ РЕЧИ ВЪХ УБИХА *** БАНКАТА Я НЯМА И 4,5 МИЛИАРДА ***

16

...

преди 7 години

Швейцария, официално Конфедерация Швейцария - Население: 8,081 милиона (2013 г.)

15

ined

преди 7 години

Факира ЦвъкЦвък може всичко - едно махване на вълшебната пръчка и на Марешки му изчезват 130000 подписа, второ махване - и на изборите се появяват едни допълнителни 130000 бюлетини на ГЕРБ

14

Анонимен

преди 7 години

как така ще маха въпроси! Кои въпроси ще заличи? Подписите, при това положение, стават невалидни! Хората са се подписали точно за всичките въпроси. Политическа самодейност! Произвол!

13

Един Българин

преди 7 години

Колко са 2644 подписа? Ще ги събере без проблем, въпреки, че са го изпързаляли с 130 000...По-интересно е че вече месец и нещо нищо не се чува сериозно за него. Няма нови обекти, експанзията на запад май се оказа трудничка за съжаление... С наша помощ обаче може ЛУКовите глави да загубят много пари и да станат по-малко влиятелни.

12

Анонимен

преди 7 години

Явно са подписи менте. И как да уважиш такъв *** и крадец

11

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 12,швейцарците обаче явно са достатъчно напреднали, за да си позволят референдуми върху казуси като минимален базов доход и данъчно облагане. Ако тука ги гласуваме тия неща ще сме в дефолт до две години

10

Анонимен

преди 7 години

Щвейцария да няма 5 пъти по малко население от нас, че там стигат и 100 хил. подписа? Май са малко повече от нас 10 милиона.

9

За

преди 7 години

Не бях фен на Марешки но от както свали цените на горивата във Варна ми помогна да развивам бизнеса си и в малките населени места които не ми бяха рентабилни от гледна точка на транспорта !!! Има моя подпис и на мойте служители.

8

Време

преди 7 години

Не трябва ли да му дадат време, да събере липсващите подписи ?

7

Анонимен

преди 7 години

Къде да се подпиша. От моето семейство ще има 4 подписа осигурени.

6

бай Иван

преди 7 години

Преди години попитах един познат депутат във Великото народно събрание,защо не съм го видял веднъж да изрази мнение по даден въпрос.Той ми отговори,че двама трима вземат решения и е безпредметно да взема становище.Същият бе правист,със стаж и на отговорна длъжност преди това,възмутен от далаверите които стават под масата.

5

Анонимен

преди 7 години

130 000 подписа къде са, не е шега работа нека се разследва.

4

Чикън

преди 7 години

Искам да попитам кражбите, наглостта и корупцията конституционни ли са за народните представители?

3

Анонимен

преди 7 години

Щом трябва ще събираме наново, нека дупетатите се намалят на 60 човека и даже на 40.

2

Анонимен

преди 7 години

Как тъй изчезнаха подписите.