4

Анонимен

преди 7 години

До 1 И тогава имаше, но се плащаше, не с пари. Нямаше дума корупция, казваше се рушвет. И се почваше. Звънне телефон на председател, агънце, свинско, бутилка от КОРЕКОМ и разни подобни. Като нямаш рушвет те късат и плащаш втори път и тогава минаваш.

3

1,2,3

преди 7 години

Първо: много правописни грешки в тази статия сякаш някой като мен яе писал скоростно. Второ: цялата програма на обучение е сбъркана и орязана. Например няма полигон и не учат паркиране. Трето: Каквато държавата, такова е и обучението на шофьорите.

2

инструктор

преди 7 години

Голям вои беше едно време кога прехвърлиха изпитите от КАТ в ДАИ. Много е слатичко да си изпитваш и да играеш ролято на Господ. Пък и яки пари падат.......Сега пак някои е решил да напълни гушата, а готвят и опреснителни курсове за има -няма 3-4 000 000 водачи. Колко ли ще ни струва поредния рекет след табелите за регистрация ,винетки и тн..................?

1

ОПИТ

преди 7 години

По времето на Бай Тошо се правеше така - школите обучаваха курсистите , след това Изпита беше пред Униформени Катаджии , или Милиционери за някой .Ама и тогава КАТ беше кат а не Полицаи Корумпирани Мутри .