11

до 12

преди 7 години

Мразиш доста хора..., как се понасяш?

10

Ddd

преди 7 години

"КОЙ" не прощава на съвестните и честните полицаи.

9

нпк

преди 7 години

трябва да се намери пистолета и гилзите, или свидетели

8

Анонимен

преди 7 години

Полицаи и военни - държавата им е работодател, така че е абсолютно нормално да им плаща именно работодателя. Градския транспорт на служителите на МВР е безплатен ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, защото е по-евтино от служебен автомобил. ЖП транспортът не е и никога не е бил безплатен. "Безплатната храна" е добавка от 120 лв., за да може хем заплатата на полицая да не е, колкото на чистач, хем да не му се зачитат 120те лв за пенсия.

7

Хамлет

преди 7 години

Има нещо гнило...

6

Анонимен

преди 7 години

Полицаи/военни,държавата им плаща осигуровките,осигурява им безплатна храна,работно облекло,безплатен транспорт/вкл. градски,Ж.П и т.н/. Военните дори да са от същия град,получават квартирни.Често не плащат в заведенията и т.н и т.н Това изкривява психиката.В един момент си повярват,че всички са им длъжни,цялата държава трябва да работи за тях и,че всичко им е позволено.Когато им се откаже нещо/както в имотния спор/,не могат да разберат какво става и стават неадекватни.

5

Анонимен

преди 7 години

Е, добре де, жена му не е ли съучастник (ако той е в пикапа), или не знае че го вози.

4

dp

преди 7 години

Предположението било, че в пикапа бил полицаят.Ми добре, възможно в пикапа да е бил убиецът ама дали е бил въпросният полицай?Не може ли жената да е наела някого или нещо от рода.

3

Анонимен

преди 7 години

Полицаят не отрича за убийството, а казва само, че е "натопен" !PS: На хашлашки жаргон "натопен" означава издаден, предаден, посочен за извършител.

2

баси държавата

преди 7 години

Този човек е полицай,нали го осънавате това

1

Вътрешен

преди 7 години

Караджов е разкрил доста неща за за една групировка, сега го притискат да мълчи. Нищо чудно да се опитат да го самоубият в ареста. Сценария е същия както при КТБ и наемните убийци срещу Делян.