11

Анонимен

преди 8 години

Ромите претендират да притежават половин България , а когато се сблъскат със ЗАКОНА се чудят в коя миша дупка да се скрият .

10

Аз

преди 8 години

Дааа, медиите доста упорито повтарят, че случката в Ботунец не е на етническа основа. Явно се надяват някой да повярва.

9

Калина

преди 8 години

ДС, да, не беше розово, но имаше някои неща, за които сега само можем да мечтаем. И едно от тях беше, че въпросният етнос не смееше "гък" да каже!Освен това, милиционерите тогава си вършеха работата, не бяха авери на престъпниците.Да, много минуси ще напляскате вие, които се биете в гърдите, че сте докарали демокрацията. Ама, да ви кажа, мерси от такава демокрация. Живеем в страх! Това е истината.

8

456

преди 8 години

До БългаринАйде стига с това ДС де! Осрахте се ! като нещо не ви отърва и веднага се сещате че преди сто години имало ДС! Такива като теб са по страшни от което и да е отделение на държавна сигурност! Вие сте чиста проба предатели,без срам и водени само от алчност! Дано ви приседне скоро!

7

До 3

преди 8 години

А за ромските гета какво предлагаш? Също и за конкретни места, където живеят само по 2-3 ромски семейства, но точно там непрекъснато се случват престъпления, включително и убийства? Помниш ли къде убиха проф. Калоянов?Да им увеличим социални помощи ли?Как според теб да се засили полицейското присъствие на такива места? Да се изтеглят полицейски екипи от другаде ли? Или да се създадат нови, които пак данъкоплатците да плащат?Който създава проблемите, той да носи последствията!

6

Относно жилищата

преди 8 години

Когато преди 6 години почина известният български кинорежисьор-документалист Оскар Кристанов, носител на над 30 награди от международни конкурси, разбрахме от вестниците, че след като е останал без дом и с 93 лв пенсия, живеел при различни приятели, за да не спи по пейките. Пак от тези публикации разбрахме, че по времето, когато е кандидатствал за общинско жилище, този вид жилища в София били 1030 на брой. Но в общинските служби му отговорили, че ромите са с предимство.Нужен ли е коментар?

5

Анонимен

преди 8 години

Изстъпленията на са израз на етническа омраза.Тези,които ние търпим и изхранваме на всичко отгоре ни и ненавиждат...Подобен проблем има в ЮАР и гетата на Америка...

4

Анонимен

преди 8 години

И малко полицаи да се уволнят, да кажем 3/4. Така ще намалее проституцията, ще се обезсили организираната престъпност, защото ще си загубят покровителите.

3

Жалкар Жалкаров

преди 8 години

Абе президенто убаво говори за жертвите на комунизмо *** оти не каже за жертвите на ромските репресии над българите?

2

Анонимен

преди 8 години

Доста е объркващо, ако не набия някой ром може да ме осъди за дискриминация, като каже не съм го набил, защото го смятам за различен. Моля БХК да се изкаже по тоя казус и да каже всъщност са дискриминаторите не са ли същите тия от БХК.

1

ПРЕДЛАГАМ

преди 8 години

Подкрепям идеята за засилено полицейско присъствие в определение райони, но мисля, че е справедливо онези социални слоеве, които създават криминогенна среда, да поемат разходите по осигуряването на допълнителни полицейски екипи. Ако нямат пари, ще плащат с труд!