11

Ddd

преди 7 години

"Кой" си знае работата. Ако не играеш с нас си против нас, и затова ще ти спретнеме едно компроматче и ще те опраскаме. Справка, Цацаров, КТБ, поръчковите "убийци" срещу Пеевски.

10

Яяяяяяяяячяяяя

преди 7 години

Искате сюжет Ще Ви напиша Вие преценете дали става.Не се подигравам става въпрос за семейство отгледали примерен човек в обществото. Мотив най вероятно много работа. Моите съболезнования за родтелите. Другите факти и обстоятелства можете и сами да ги намерите щото сте завършили Академията в Симеоново с много наследени знания. На IP не пращай нищо.

9

Анонимен

преди 7 години

Edna" dobra" kombinaziya nolizai I prostitutka,!

8

gost

преди 7 години

Искам да попитам тия господа отде знаят адресите та питат децата и с какво право ги питат ти на тоя ли адрес живееш в ловеч е това

7

Анонимен

преди 7 години

А дали полицаят първо е накарал майка си да проституира - което би било разбираемо, щом става дума за полицай, или направо я е убил?

6

Старата школа

преди 7 години

"Той е" щото така е най-лесно - разкриваемост 100%! Този човек трябва да е най-големият ***, за да ги убие той!Всички са знаели, че имат конфликт и че първо него ще обвинят! Най-малкото, наел е килър за целта, но той не е. И тези простотии със сина и жена му! Отврат! Важното е да се шуми и да се отчита дейност, а истинските престъпници всеки ден вилнеят наистина под закрилата на полицията!

5

Анонимен

преди 7 години

До 3 Родителите също имат вина. Не са създали в детето си трудови навици от малко. Всичко е било поднесено наготово. Вече възрастен няма как да ги създаде. Пари на готово се харчат бързо

4

Анонимен

преди 7 години

Този имот е негов , когато починат. А кога ще починат.......

3

Анонимен

преди 7 години

По-големи *** от полицаите няма, отцеубийци и майцеубийци всичките.

2

Анонимен

преди 7 години

ДОБРЕ ДЕ ТОЗИ ИМОТ НАЛИ ПАК Е НА НЕГО , НЕ КАЗВАТ ДА ИМА БРАТ И ЛИ СЕСТРА , ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВЛИЗА В ГРЕХОВЕ , ТОВА Е ЧУДОВИЩНО , ТЕЗИ КОИТО САТИ ДАЛИ ЖИВОТ ТИ ГИ УБИВАШ

1

Анонимен

преди 7 години

Полицай да убие родителите си за пари - изобщо не ме учудва, полицаите са на всичко готови за пари, подобно представителките на една друга по-стара професия!