39

Юридическа култура

преди 8 години

До Нина Госпожа, когато има състав на престъпление, полицията е логично да се намесва.Няма противоречие, има неразбиране и недостатъчна информираност от Ваша страна.

38

Анонимен

преди 8 години

да му мислят тези има какво да крият ако искат не само МВР а и Господ да включат хич не ме притеснява

37

Нина

преди 8 години

А когато има обаждане от телефонни измамници ,потърпевшите сами искат да им бъде проследен телефона.Как за им обясниш тогава ,че това става със специална процедура,предвидена в закона. Има голямо противоречие в практиката и законовите разпоредби. Не може веднъж да се противопоставяш,че те подслушват ,независимо по какви причини, а после да се възмущаваш, че не може да бъдеш обслужен адекватно от органите на полиция ,следствие и др.

36

Анонимен

преди 8 години

Да си защитен - не е лошо, по принцип.Де факто - всичко е "човешка направа" и не МВР подслушва а служителите му. Как ще бъдат използвани данните зависи от човешкия фактор.Знаем си качеството на "материала" в държавата - защо да вярваме, че ни подслушват "изключения"?

35

Анонимен

преди 8 години

дори и Сталин и Чърчил не са били толкова нагли.

34

st

преди 8 години

moshtni finansovi strani nemoga da sledqt internet potrebitelite, tezi nashte mi6ki tragnali heheheheh.

33

razgradski pop

преди 8 години

избирайте: или сигурност или свобода...не може двете заедно...

32

възмутен

преди 8 години

Завръща се сагата Червеи.Какво чудо Дон Цеци след 16 год. при оправдателна присъда му кофискуват имущество а Цветанов с няколко осъдителни присъди не му конфискуват апартаментите нито е в затвора.

31

аааааааааа

преди 8 години

ЛЮБИМОТО ЗАНИМАНИЕ НА ЦВ.ЦВ. И НА ГЕРБ

30

Маймун

преди 8 години

Българина без банани не може.Да живее демокрацията!Ако искат да ни заврат микрофони и отзад,само банани да има...и тоалетна хартия.

29

Анонимен

преди 8 години

Да четат бе :) Най-много да умрат от скука, или да им почервенеят ушите :):):)

28

НЕО

преди 8 години

Бавно,но сигурно,всички ще бъдете вкарани в матрицата."Свобода на словото и печата","Демокрация"-фрази които се използват само и единствено за политическа пропаганда.Уверено вървим към диктатура.

27

Ники

преди 8 години

Доколкото ми е известно тези ,които имат gmail Google не дава информация без съдебна заповед !

26

Анонимен

преди 8 години

с такъв закон и вече край на свободата на словото , то не че го няма и сега но го правят по скрита , пак ни шпионират и пак ни подслушват

25

Анонимен

преди 8 години

Демек герб са 10% . Демек 10% управляват България. Това е домаклацията. Клатят ни по всички линии.

24

спонсор на МВР

преди 8 години

Бачварова: -"Моля всички говорещи по телефона да не мляскат, да не се оригват, да не грухтят, да не се секнат, да не се хилят, да не кихат, да не кашлят и да не ***, защото всичко се подслушва и ако не се чува добре ще трябва да повтаряме записа."

23

ЛОШО

преди 8 години

Аз съм за този Закон . Но трябва да има Регулация , да има ясни правила за Нарушаване на Закона .Такива липсват .Вчера прочетох че един човек се обадил на Телефон 112 за нарушение и вместо Полиция пристигнали Престъпниците .Какво гарантира че Полицията вместо да си върши работата няма да си прави Ч.и.к.и.и .Трябва в Закона да се включи и строг тъмничен затвор от 30 години за изтичане на информация .

22

Анонимен

преди 8 години

"Ако това се извършва от хора е нарушение на правата на човека. Мисля, че това следене трябва да се извършва от софтуер и при определени думи, които могат да застрашат сигурността да известява служителите за потенциална опасност"И като кажеш на приятел по телефона, че си ял салам и локум, софтуера ще "чуе" САЛАМ АЛЕЙКУМ!!!Като кажеш "бях на бар", софтуера ще "чуе" АЛАХ АКБАР!

21

Гражданин от Село

преди 8 години

До АнонименАз мисля, че по- добрата мярка е: Да се уговорим всички потребители на нет при изпращането на писма накрая на всяко писмо да допълваме в произволен ред думички като: конспиразия, тероризъм, бомба, цру, данс и т. нт. Давидим откъде ще се вземат толкова търтеи да четат и преглеждат всяко едно писмо в мрежата. Бързичко ще се откажат според мен.

20

Анонимен

преди 8 години

Аз имам един допотопен телефон от 10 години, няма интернет, но си бачка нормално. Ще му гледат интернета на кукуво лято. Хвърляйте ги тези смартфони, и без това ги носите само за украшение.