70

До Турчина

преди 7 години

Скоро и вие няма да имате нито армия, нито икономика. Русите ще ви бомбят отгоре, а кюрдите ще ви кълцат на терен. Накрая Турция ще стане Кюрдистан и всички народи от близкия изток и Балканите ще си отдъхнат облекчени.п.с. Гърците ще помагат на Русия. ;)

69

Край

преди 7 години

Братя българчета - много внимавайте покрай Турция да не обиждате българските турци - работливи, честни хора които си гледат децата и семейството като всички нас. Не ги бъркайте с турчеещи се роми. Имам приятели турци - благодараря на господ че ги имам.

68

началото на края

преди 7 години

Какво искате от турския президент? Той е тотално некомпетентен. (Можех да спомена и думата ***!) И както всеки некомпетентен, той не вдява, че е некомпетентен и се надценява. За какво му е извинение? Извиняват се само силните духом хора! Слабохарактерните страхливци винаги обвиняват другите. Изразих ли се разбираемо?

67

Тялото

преди 7 години

Какви споразумения, какви глупости?!!!Всеки който дойде сам ще се връща баз забава и без протест! Австралия и Англия го въведоха това и резултата е на пратика спрян поток и криза.

66

Анонимен

преди 7 години

Какво искаш да кажеш с това "Кучето си лае кервана си върви"? Не признавате геноцида и сега правите същите неща с кюрдите? Но никой няма право да ви обвинява за нищо ли? Светът не мисли така.

65

1

преди 7 години

Какво излезе накрая ? Май ЕС само е печелел време с това споразумение. Дано само план "Б" да си заслужава !

64

Цаньо

преди 7 години

До АйшеПрасетата

63

комшии сме

преди 7 години

До Айше но нито кръвта ни е като вашата нито културата нито.... а бе приликата е само , че вие ходите като нас на два крака ! освен това в сирия се бият мюсулмани срещу мюсулмани та не виждам нещо човечно в религията ви.радвайте са щом искате на ердоган просто не идвайте и не стойте в европа .

62

Анонимен

преди 7 години

Защо не го направиха по-рано като нямаше бежанска криза? Това не е от вчера. Сега като се отворят границите да ги поемат пак в Германия всичките бежанци, без да питат за релокация.

61

Идва времето..

преди 7 години

ще се крие и той (Ердоган) по канализацийте както направи Кадафи..ще гледаме скоро видео в ютуб, как подмятат трупа му.

60

Анонимен

преди 7 години

Приели резолюция и какво от това , досега доста държави приеха ; т.нар. арменски геноцид : няма никаква промяна кучето си лае кервана си върви .

59

Анонимен

преди 7 години

След арменския геноцид и до днес, арменците в Турция нямат право да носят християнските си имена. С какво се е променила Турция за 101 години?Едва преди 2 години отвориха някои затворени преди 99 години църкви.С какво право Турция изпращаше със самолети в Берлин демонстранти против прознавенето на арменския геноцид? В България турците идват с автобуси да гласуват, а в Германия - със самолети да демонстрират?Това е намеса в парламентарния живот на независими държави.До кога?

58

Анонимен

преди 7 години

Турция става проблем нумер едно за всички (освен щатите, разбира се).

57

асан

преди 7 години

Простия човек не е опасен.Той може да направи някоя беля и да убие десетки и стотици хора,може да се размножава като животните,но не може да победи по цивилизованите.Не случайно най-развитите страни в света са християнските.Така ще бъде докато свят светува.Не само ,защото християнството се изповядва от най-много хора по света.Християнската цивилизация се е наложила със силата на науката и човешкото познание.А да не забравяме ,че и САЩ са християни,а те са последните които ще допуснат мюслитата.

56

Анонимен

преди 7 години

след 50 години турците ще са молцинство в турция спрямо кюрдите:)

55

Анонимен

преди 7 години

Кадафи възпираше африканските емигранти - убиха го. Турция възпираше източните емигранти и сега тя е пречката за самоубийството на Европа! Големи профани сте! SOOn ще го разберете!

54

Анонимен

преди 7 години

Живея в Германия. Преди време си говорих с немец. По това време имаше казуси за "нашествието" на българи и румънци към Западна Европа. Казах, че ще плачат за нас посредством толерантната си политика към истинските нашественици. И не, не съм расист, имам приятели от Африка, Близкия Изток...просто трябва да има лимит и строга цедка. Но седи и им обяснявай...след първото изречение си заклеймен като расист.

53

До Айшето

преди 7 години

*** булка, повтаряш това което турската пропаганда ви наливав главите. Хайде , не ти се отдава да мислиш. Кои са меките китки- турците, те се *** един друг . Нямате място в европейската цивилизация защото не разбирате от толерантност , само с наглост и нахалство не става. Никой не ви иска и САЩ ви обърнаха гръб, защото се непостоянни и изнудвачи. Ердогана чака като пале в коридора да се срещне с Обама , който не искаше да го погледне като мръсно псе.

52

Румбо

преди 7 години

15 млрд. стокооборот между Германия и Турция?Би трябвало да е много повече!То оборота с Русия беше над 80млрд. и с тенденция да стане 100(преди случката),а какво остава за тоя с Германия!Сега намерих източник посочващ 38млрд. евро,което вече ми се вижда реално.А броят на турците живеещи в Германия е над 7млн.,3млн. от които с немско гражданство.Във всеки случай Турция ще загуби много повече при влошаване на отношенията.Тая история със скарването с всички май взе да излиза от контрол.

51

Анонимен

преди 7 години

Скоро бях в Истанбул квартал Шишли ( живея на юг). Вървим с дъщеря ми по главна улица, край пътя високи стени и параклис, питам дъщеря ми какво е това в центъра на Истанбул и тя ми вика ерменски гробища. Арменските деди са там в центъра. А гробовете на моите са сринати някъде в България даже не се знае къде.