130

П.Петров

преди 7 години

До османСамо Ататюрк успя да направи от Турция цивилизована демократична държава и той се оказа българин .А Ердоган се мъчи пак да я върне в тъмнотия средновековен феодализъм.Сам си прави изводите.

129

П.Петров

преди 7 години

Ердоган май само с азерите не е скарал Турция, ама както я кара сигурно и това ще стане.

128

осман

преди 7 години

Винаги сте го целували османския и ще продължавате да го целувате.най великата нация в човешката история.благословена от господа.подчинила всички империи съществували преди нея.египетска.римска руска персийска.КАК ДА НЕ СЕ ГОРДЕЕШ ЧЕ СИ ТУРЧИН?

127

Анонимен

преди 7 години

До razgradski popПопе, Армения е населена с арменци - това е нейното богатство! Не знам друг народ, може би само евреите, да е дал на света толкова интелектуалци на брой от населението! А ти знаеш ли, папаз, че в Западна Армения, която е Турция, няма арменци и преди години турската авиация се тренираше, като бомбардираше арменски църкви от Средновековието? ПроSт папаз, никакъв христиенин не си!

126

Анонимен

преди 7 години

"Милиони турци, живеещи в Германия, излязоха на протестни демонстрации."Доказателство, че тази биомаса не може да се интегрира.

125

осман

преди 7 години

А кога българия ще плати на турция прокудените през балканската война над два милиона турци и помаци.и да плати за геноцида над тях.има ли дупе? Сидеров си говори щото има много глупави българи да му вярват.

124

Анонимен

преди 7 години

Излезли на протест разбираш. Балъци. Покрийте се че имиграционните като ви фанат един шут у задникот и право в анадола където ви е мястото. Скрийте се там, да мине шума.

123

Анонимен

преди 7 години

Да не се пенят толкова да не погнат германските имиграционните властти турците живеещи там. Лесно се разпознават. Не знаят бъкел немски.

122

Анонимен

преди 7 години

Има ли някакъв лост или лостче с което Ердоган може да повлияе на немското решение. Накякво там икономическо лотсченце. Освен ако изпрати като диверсанти сичките там нубийци и црни арапи да товарят социалната система на Меркел. ОоОо.

121

Анонимен

преди 7 години

Спрете да продавате дюнери на немците в знак на протест. Да са ранят там с шницели и вурстове. Амаха. Веднага ще клекнат.

120

Анонимен

преди 7 години

Отзовете си сичките гастарбейтери. ама всичките. Германията ще изпадне в недостиг на работна тяга веднагически. Или може би няма. хаха

119

razgradski pop

преди 7 години

Армения е бедна и недоразвита държава, чиято единствена надежда за спасение са 20 Милиарда Долара, които тя иска като обезщетение за геноцида...

118

Анонимен

преди 7 години

Болшинството от българите нямат общи гени с турците, дори чисто визуално може да се види разликата! Правени са генетични изследвания на населението, проверете и не вярвайте на всеки който пише лъжи!

117

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 335Това изобщо не е вярно. Гените на българите и турците нямат много общо. Не знам от къде ги съчиняваш тия ! Провери си източниците!

116

Българин

преди 7 години

До турчинАма голяма сте работа, няма що. :D

115

Ей така...

преди 7 години

Малко сме позакъснели да поставяме въпроси на Турция и то точно сега. Нали се сещате кой ще обере мигрантския пешкир. Стойте и гледайте как "плановете за овладяване на мигрантския натиск" ще бъдат разбити на пух и прах. Баба Меркел хем си раздава картите, хем си ги играе. Накрая държави като нашата ще берат ядовете, а Тя /баба Ти/ ще ни наставлява как да се справяме с бедите, предизвикани от Нея. Стятайте Гащите,парите за пенсии и т.н. ще отидат за "овладяването на кризата" /да ама друг път.../.

114

турчин

преди 7 години

Да си турчин е лошо защото целият свят воюва срещу теб , да не си турчин е още по лошо защото воюваш срещу турчин!!!

113

Анонимен

преди 7 години

Стигастез османлии кажете Турци и готовотез османлии какви са били извънземни някакви ли защо истината грябва да се отрича

112

Анонимен

преди 7 години

Толкова ли е сложно да кажат ,,такива са били времената".Направили са го пък сега се дърпат.Време е и българите да поставим въпроса за потушаването на ,,Априлското въстание" а също така и за изгонването и унищожаването на българското население в одринска Тракия.Също така Турция да ни изплати парите за бежанците нещо което е признала.И е време да се промени конституцията да се направи като в Турция всяко новородено с българско име,за етническите партии навремето в Одрин имаше валия Осман Иванов.

111

Боби

преди 7 години

До Анонимен 333Ано ИкономистеДа кажем че 4% от тези 7% са пострадали заради руското ембарго и заради Войната при съседите и Мигрантите. Тези 4% веднага се отразяват на ТРАНСПОРТА, Сезонната Безработица, Услугите(прането в промишлени количества не се прави в хотелите) ,Сигурността(има планирана охрана, а няма туристи), производство на хранителни продукти и така нататък.Към простия Туризъм мнооого неща са навързани.