80

Анонимен

преди 7 години

ХНЕ Е МНОГО БЕЗЗАЩИТНА, ЯКА Е КАТО ***,1 ВИЖ КАК БЛЪСКА ПОЛИЦАЯ, СИГУРНО ТАКА НАЛАГА И МЪЖА СИ И СИ Е МИСЛИЛА, ЧЕ И ТУК ЩЕ МИНЕ.

79

Анонимен

преди 7 години

tuk darjava ve4e nqma ima djungla po silniq i umen ocelqva shtom se darjish kato ovca shte stanesh hrana na valcite tova e zakon

78

Анонимен

преди 7 години

Интересно, коя ли е, щом е задавала въпроса " Ти кого дърпаш беее"Ами да си даде личната карта, че полицаят да разбере кого дърпа, иначе откъде да знае човекът.КАКВИ ХОРА БЕЙ, КОМПРОМЕНТИРАТ УСПЕШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ

77

A.c.a.b

преди 7 години

Това е родната полиция - сваля безащитна жена с риск да и докарат някоя друга фрактура по стълбите, но едно убийство на дете вече една година не могат да разкрият ,да Георги дето го заклаха като прасе в Борисовата, помните ли господа полицай или още от ФБР не са ви оправили записа от камерата, няма такава държава ....

76

Николай

преди 7 години

До 85Без хипотетични глупости, все пак. Дава се разпореждане да си дадеш документите. Не ги даваш, след това дава разпореждане да ги придружиш за установяване на самоличността. И двете ги има в ЗМВР.

75

Анонимен

преди 7 години

българина само от мотика в главата разбира - 500 години е*и учи, е*и учи... ейй не се научихте, идвам за още 500 години.. само, че след 10 години няма да има българи... жалко, тъкмо се натопорчих

74

Анонимен

преди 7 години

84 - АМИ СЪМНИТЕЛЕН СИ. ЧЕЛ ЛИ СИ НЯКОГА ЛОМБРОЗО, ТОЙ ОПИСВА ТАКИВА КАТО ТЕБ.

73

Анонимен

преди 7 години

бой ваща мама овча

72

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА, ЗАЩОТО КАКТО ПЕЕ ВЕСЕЛИН МАРИНОВ---НАС РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ---Забравяте хубавите ресни май

71

Край

преди 7 години

Тоя дето пита за дъщеря си. За полицай не знам, обаче, аз ако и кажа трябва да го изпълни.

70

Анонимен

преди 7 години

До до 85Задължение е при поискване да се легитимира с лични документи ,а не да крещи и да ръкомаха .А дъщеря ти на кой духа доброволно или не -това никой не го интересува .Поне не знам в задълженията на полицията да влиза това да карат щеркати да прави дудуци !!!!!!!И изобщо сравнението което си направил е присъщо на крайно ограничен индивид.

69

види се

преди 7 години

от бйe-сйe-пйe-тy тръгнаха на нож освирепели срещу успешното управление на Борисов, раздали са листовки с опорни точки за повсеместни провокации на обществени места. Не издържат без власт вече. Тресат се.

68

Anon

преди 7 години

Точно така. Две минути ще си търси билета. Глупости. Видяла е контрольора и е решила тогава да дупчи билет. А полицай като ти поиска документи- даваш. Не се разправяш и всичко си минава спокойно и без ексцесии. Аз в случая съм на страната на контрольора и полицаите.

67

Анонимен

преди 7 години

"Полицейско насилие" има само в тиквата на главока сътворил въпросното заглавие. От кога проверка на документи стана насилие или си мислите ,че в тази държава както е тръгнала по нанадолнището закони и правила вече не важат ? Ами що не пробвате в друга държава да се ВОЗИТЕ ГРАТИС И ДА СЕ РЕПЧИТЕ НА ПОЛИЦАИ ????А ?? Или българската селяния вирее само на родна почва ?????????????????????

66

Анонимен

преди 7 години

"Жената тъкмо ми подаде билета си да го перфорирам, защото го търсеше по време на тези две минути, откакто се е качила."Така, добре. Сега обясни защо не си показала билетчето на жената на контрольорите и полицаите, а вместо това мълча и снима сеира.

65

Анонимен

преди 7 години

Тази явно е поредната ***, мислеща се за по-умна от другите. Чакат да видят контрольор и чак тогава да посегнат да си продупчат билета. Против насилието съм, но като я помолиш, не слиза, тогава какво да я правим.

64

Край

преди 7 години

На полицията и се плаща от всички нас за да БИЕ. Полицията не моли и не черпи с бонбони. *** им се ще полицията да продължава да е боксова круша но така държава няма.

63

Анонимен

преди 7 години

У БГ всеки е компетент по всичко и всяка работа най-вече по полицейската -ама толкова разбирачи се намират че направо самите полицаи са излишни трябваше да оставят пътниците и тази лелка заснела клипа -сами да свършат работата ...всеки пън може да извади телефонче и отстрани да снима но преди това поне да се беше информирала до къде стигат правата на един гражданин и от къде почват неговите задължения.не се ли подчиниш на полицейска разпореждане си носиш последствията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

62

Край

преди 7 години

Не е скъп билета - евтино е горивото - "всяко се качило на кола и писка". Колите в София са в пъти над законните места за паркиране и капацитета на улиците. Почвайте рестрикции към колите.Софииски парадокс - кола в синя или зелена зона закъснява да си пусне есемеса - скоба. Кола НА ТРОТОАРА до зелена зона - никакви проблеми за собственика /глобата е 200 лв. *** ощината ги не ще/. Местата за колите в София няма да се увеличат много - КОЛИТЕ ТРЯБВА ДА Намалеят

61

Анонимен

преди 7 години

От опит знам, че когато полицай ти поиска да се легитимираш, показваш му личната карта, пожелаваме си приятен ден и всичко минава гладко. Става неприятен ден ако откажеш да минеш през процедурата.