120

vlady

преди 7 години

До дедо ЙовВ София има около 700 превозни средства това означава, че ще трябват минимум 1500 кондуктори дори повече като се имат предвид съчленените превозни средства и двувагонните трамваи. Ще трябват и 150-200 души контрольори на кондукторите за да не се присвояват средства. Общите разходи за заплати и осигуровки се получават поне 2.5-3 милиона на месец може би и повече и такова решения няма как да е рентабилно дори при минимум гратисчии. Правилният подход е солени глоби и ефективно събиране

119

дедо Йов

преди 7 години

Абе назначете по един "кондуктор" в градския, ама пътувало се гратис ами г-жа Фъндък пробвай да пътуваш гратис в Пловдив, както беше писал по долу колега, качваш се в автобуса и веднага идва човека и вика плащай - ето ти и билетче! тогава цената ще стане не 1,60 ами 0,60

118

Анонимен

преди 7 години

Тия мутромилиционери пребориха престъпността по селата, сега са се заели с трамваите...Дали ще ги видим по началните спирки на 72? Не няма, щото там целият рейс е без билети.!

117

Пипи

преди 7 години

Фандъчкова да става президент и това е. Там поне ще е безопасна за обществото.

116

поредната кухановина

преди 7 години

къде видяхте бой бе, аз виждам жена, която не изпълнява полицейско разпореждане!!!!!!как си представяте ситуацияте без дърпане? "слез" "няма" "слез" "няма" ... и така се бавят другите пътници и ПАК ЩЕ СТЕ НЕДОВОЛНИ, нали?

115

muncho

преди 7 години

Извън казуса с цената на билета. Ако в САЩ полицай ви иска документ за самоличност и нареди да слезете от автомобил или автобус и вие не изпълните нито едното, едва ли ще има полицейски произвол, а законът ще защити действията му. Много малка част от нашите полицаи имат елементарна култура, затова избягвам да се разправям с тях. Към авторката, ако ви спре полиция на улицата и потърси лична карта, какво ще й кажете? Аз съм редовна и си имам билет за градския транспорт?!

114

Polis

преди 7 години

До бай иванНе идваме по покани. Когато дойдем обаче, лазиш ти, гражданинооо, ахаххаха

113

Анонимен

преди 7 години

Явно нямаше мъже в тоя рейс! Само пyтки!

112

boby

преди 7 години

Добре дошли в софийския градски транспорт. А после се чудят тия от общината защо всеки, който може да кара колело или да си позволи кола никога не би им се качил в превозните средства. Ми да се чудят...

111

от Пловдив

преди 7 години

Явно, вие в София сериозно изоставате с обслужването в градския транспорт, по- скоро таксуването! Ако вътре в трамвая или рейса има по един продавач на билети и.той отива при всеки качил се, за да го таксува, (т.е да му даде възможност да си купи билет ), както е НАВСЯКЪДЕ В ПЛОВДИВ, ще се избегнат много такива унизителни ситуации с пътници - човекът може да е бързал и да не си е купил билет или както в случая жената е търсила билета дълго време и те използват повода, че не го е дупчила, за да я санкционират и саморазправят като мутри с нея! В Пловдив не се губи време в предварително за

110

Анонимен

преди 7 години

До Браво - Абе като сме тръгнали да бием, ще не хванем да бутнем и шибаното правителство? аре ве ербап, бутни го! само се силиш! пръцкаш ли от това?

109

Анонимен

преди 7 години

В друг сайт пише, че двамата униформени са от Общинска полиция, която е на пряко подчинение на Фъндъкова.

108

Анонимен

преди 7 години

Да се качваме по 10-20 от махалата:) Да не би наистина Чък Норис да се е напуснал Пернишкия транспорт и да дошъл в София. Тия 10-20 човека толкова ли нямата с нещо полезно да се занимавате? Може да почнете, като почистите градинката пред блока. Ама е по лесно да надигате бирата и да пишете без да мислите.

107

Анонимен

преди 7 години

А защо да не му покажеш ако имаш билет? Защо трябва да селегитимира? Просто му го показваш и готово?

106

Анонимен

преди 7 години

Униформен е длъжен да се легитимира, защото всеки може да облече униформа. Аз не съм длъжен да си представям документите на човек, който не ми се е легитимирал с документи. Разбираемо защо. Ако смяташ, че можеш да тупаш елегантно такива умници като мене, първо, ще осъдя районното, в което работиш. После ще осъдя полицията, после министерството на вътрешните работи и накрая и България. И през цялото време ще съм кротък и благ докато ти трещя тръбата в главата. Или ти паля колата. По избор.

105

Тия дето реват

преди 7 години

Возили ли сте се в други държави и то на нас съседни? А по другите държави колко е билетче? Електронните карти не са поскъпнали много, Какво толкова?

104

Тия дето реват

преди 7 години

Возили ли сте се в други държави и то на нас съседни? А по другите държави колко е билетче? Електронните карти не са поскъпнали много, Какво толкова?

103

Полис

преди 7 години

До 123Униформен не е длужен да се легитимира с "документи", моето момче. Такива умници като тебе много обичаме да ги тупаме елегантно в 1-во. После ставате кротки, благи, дават лична карта, че и на молба го удрят да не ги разнасяме в районен съд...

102

Николай

преди 7 години

До КонПонеже много знаеш, прочети си чл. 61 от ЗМВР и чл. 6 от ЗБЛД

101

Анонимен

преди 7 години

да ви е честита новата придобивка