37

Анонимен

преди 7 години

А в сайта на *** център за мобилност не са упоменати новите цени?

36

До 36

преди 7 години

Ако българина бе образован и с морал и култура нямаше да се вози гратис в градския транспорт. От там нямаше да се налага повишаване на цената на ползването му. Всичко е свързано едно след друго. Ако тези които чупят и драскат по автобуса не го правеха, пак по-евтино ще е. Няма как да се иска евтин ГТ, а хората да продължават да се возят гратис и да изпочупват редовно всичко. Няма как една компания да работи на загуба непрекъснато. Софиянци това искат. Ако може да е безплатно.... ама всичко.

35

Анонимко

преди 7 години

До 29: Общината не ги купува тия 200 автобуси, това е по съвместно финансиране по програма Транспорт за интегриран градски транспорт, съфинансирането от страна на Столична община е под 20%, останалите пари ги дава ЕС. Така че не излизай с номера, че заради покупката на нови автобуси поскъпва билета щото не е вярно!!! Билетът поскъпва заради ГЕРБерските кражби и далавери в ЦГМ, които не могат да си вържат бюджета и искат да карат лимузини!!!

34

До До 16 и до 20

преди 7 години

И тези хора които идват до София, данъци тука плащат ли? От 2,5 млн. жители, оп статистически данни живеят САМО 1,2 млн. в София. Е как да не вдигнат и данъците и билетчетата и всичко? Не можеш да плащаш в една община и да ползваш благата на друга без да плащаш. Нищо против провинцията и знам че е кофти там да няма лекари, но това е друга тема

33

пак

преди 7 години

До Анонимен 30Когато нямате аргументи срещу истината,веднага почвате с комунисти и тн. толкова сте елементарни.

32

Анонимен

преди 7 години

До аз овцатаЕстествено че няма, ние сме светлинни години пред тези еврогейци. *** е капитан планета и батман взети заедно. Но никога неможе да се запита, как така и защо на запад взимат повече!

31

111

преди 7 години

ааа утре всички гратис!!!!

30

До 16 и до 20

преди 7 години

и други като тях... пожелавам ви най-скоро да дойдете на моето положение - налага ми се рядко да пътувам с градски транспорт, не повече от 10 пъти в месеца, двупосочно, т.е. 20 пътувания. Да си купя карта ли предлагате? Не редно да е толкова голяма разликата между вашето и моето пътуване. Вие искате хора като мен да ви спонсорират, за да ви е на вас по-евтино или...? Давате ли си сметка колко хора всеки ден идват в София на лекар и се прибират най-много след ден-два? И те ли да си купят карта?

29

До 24

преди 7 години

Не, точно го написах. Миризливите, счупени, надраскани автобуси, тролеи и трамваи не идват така в България. Невежия и *** българин го прави това. Накрая се реве, че е скъпо пътуването. Ами ходете си пеша. Като отидеш в магазина и ти е скъпо какво правиш, крадеш ли (не, че би ме учудило това). Щом не ти изнася нещо, не го правиш. Лош генетичен материал сме ей, няма по-точно изказване от това. Всички българи са лентяи и хрантутници.

28

е боли ли?

преди 7 години

Честито Софиянци,гласувахте за ГЕРБ избрахте ги а те ви го нач.укаха за благодарност,честито телета.

27

иии

преди 7 години

А в цивилизованите държави хората дали се возят в претъпкани автобуси в пиковите часове??? - Съмнявам се. Геноцида на българския народ продължава с пълна сила :(

26

бг

преди 7 години

До До До 20кОпува ли ги. Първо да ги кОпи и после ще реша дали да дупча или не. Последните кОпени автобуси, в които се возих бяха реално за скрап и миришеха на погребение. Живяла съм в Англия, не ми говори общи приказки за метрото там, знаем ги тия неща. Виждам е важно да разберем, че си бил там на екскурзийка.

25

Анонимен

преди 7 години

Фандъковица да пусне и парното за 365лв за цяла година и ще се изпобият да си връщат радиаторите тарикатите!

24

Анонимен

преди 7 години

До не народ а мършаМършата си ти, топично комунистически пасквил

23

До До 20

преди 7 години

Ти нарочно ли го пишеш това или не си прочел, че общината копува нови 200 автобуса (само за тази година). За справка, незнам как е метрото в Москва, но в Лондон е мнооого старо, е вярно, чисто е , но явно за това са виновни емигрантите

22

аз овцата

преди 7 години

До До grajdaninТова което пишеш няма нищо общо с сегашното положение у нас,не се прави на луд.

21

не народ а мърша

преди 7 години

Мълчанието на агнетата,тихо в редичка към заколението!!!няма управия.....

20

Роби и мишки

преди 7 години

Помните вица, дето събрали българите и им казали, че сутринта ще ги бесят. Питали тълпата:- Има ли някакви въпроси? Един чичка се престрашил и попитал:- Въжетата ние ли да си ги носим или държавата ги е осигурила?

19

До grajdanin

преди 7 години

Гражданите в една цяла държава поискаха с референдум да им увеличат данъците, и те ли са овце???

18

До 20

преди 7 години

В цивилизованите 'градове'(може би искаше да напишеш държави) извън България също така в градския транспорт не вони и на ***, чорапи, пот от дупе, посмишница, зеле, лош дъх и дюнер с чесън. Също така и няма мазно черно *** на всяка седалка, не капе през 100те дупки по тролея и не те бутат кисели бабички.