77

bike

преди 7 години

Ами вземете си един велосипед за тези пари и пътувайте с него.БълХарина е геврегчия от класа.

76

данчето

преди 7 години

...евтиното билетче от 1 лев ... ахахаха

75

Анонимен

преди 7 години

Половината година почти изтече. Годишна карта за половин година... златна излиза.

74

Анонимен

преди 7 години

Тия гадове искат да махнат и електронното гласуване от референдума на Слави. Искат да ходите до урните и с пера от времето на Паисий да гласувате. Защото така ще контролират циг-анския вот лесно, а образованите да не могат да гласуват от смартфона си, защото със сигурност няма да гласуват за обирджиите.

73

Хейтър Тролев

преди 7 години

всичко е мафия , във Варна и Велико Търново имаш няколко превозвача , но все на една цена е билета !? Единствено ти остава неудобството че нямаш карта за всички линии

72

ha ha

преди 7 години

Пак гласувайте за тези ...и ривете после...

71

Анонимен

преди 7 години

Със покачването на винетките , а и сега със скъпия градски транспорт, печели Таксиметровата мафия.

70

Анонимен

преди 7 години

Минималната месечна заплата в Чехия е 10 000 крони или около 700 лева.

69

Анонимен

преди 7 години

Няма такава държава. като БГ, в Прага годишната карта струва 1/2 от средната пенсия за месец или 5600 крони можеш да ползваш 3 лини на метрото, всички възможни трамвай и автобуси, градския транспорт и като качество и услуги е на свтлини години от софииския.

68

Анонимен

преди 7 години

Да, докато в нормалните държави в такива случаи хиляди са на протести, у нас се редят на опашки, за да плащат. Бедният български народ си заслужава съдбата!

67

Да гласуваме за ГРОБ

преди 7 години

Няма милост за бедния народ, дето не се вози с коли, а пътува с градския транспорт!

66

Анонимен

преди 7 години

Протестират няколко души добре платени от ............. Който иска да пътува всеки ден си купува карта , а другите с билетчето като мен ще издържат от време на време да купуват .

65

Анонимен

преди 7 години

Вместо компирската селенжърката да намали цените и да поощри ползването на градският транспорт от повече хора тя прави обратното. Затова от утре пълня сярната нафта в турбо ланчията и започвам да опушвам и без това опушената селенжърска столица. Като натисна на първа газта и като влезна в обороти на турбота зад мен става димна завеса. Ето така ще опазвам околната среда. С повече газ на първа и втора скорост.

64

пена

преди 7 години

Ще мрънкате за билетчето, ще мрънкате и след това ще почнете да си купувате карти като в Европа. Вдигането на билетчето беше много добро стратегическо решение на общината.

63

dp

преди 7 години

Да бяха направили неперсонализираните карти 365 лева можеше и да купя. Сега ще чакат да ми потрябват за да им платя нещо.На опашка разбира се няма да стоя.

62

до кмета

преди 7 години

Проблемът не е в 60-те ст., а в това, че няма електронна система за таксуване. Не може да предлагаш само увеличение на цената на услуга, без да предложиш нищо насреща. Толкова ли е трудно да се въведе интервал на валидност на билета и той да важи за всички видове транспорт, както е навсякъде в Европа?! Цената от 1.60 би била напълно нормална за пътуване в рамките на 90мин. А сега ако сменя 3 превозни средства за по 2-3 спирки - 4.80.. Това е идиотщината, КМЕТЕ...

61

Анонимен

преди 7 години

Нищо изненадващо.По-овче племе от днешните българи(нарочно с малка буква) няма.Само мрънкане полугласно, но никакво реално противопоставяне.Е, управниците си го знаят и затова ще си правят с нас каквото си поискат.Ще ни мачкат още де, не нещо хубаво.Ами хак ни е, овце проЗДти!

60

бай брадър

преди 7 години

До 41/53 Добре де, аз имам адресна регистрация извън София а имот в София - какво не му плащам - и данък плащам, и такса смет плащам. И билетчетата в градския си плащам. Нещо не се сещам как точно ощетявам Софийска община? Дай ясен пример...

59

До бг

преди 7 години

много добре знаеш за какво говоря.и както казах Збогом

58

аз

преди 7 години

До До пукниКаквото повикало такова се обадило,от милички и културни вижте до къде е докарахме.....