12

Анонимен

преди 7 години

2008 Г ПАНЕЛКА В ЛЮЛИН ПРЕВЪРТЯНА ПРЕЗ ТОГАВАШНИЯТ % ИПОТЕЧЕН ЗАЕМ В БГ БЕШЕ НА ЦЕНАТА НА МАЛКА КЪЩА В МАЯМИ С ДЪРВЕН ПРИСТАН ИЗНЕСЕНА В ИБЕЙ- СТАРИТЕ ПАНЕЛИ СА ПРОЯДЕНИ И ИЗТЪРБУШЕНИ ОТ ВСЯКАКВИ ТЕРМИТИ И ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ, А НОВИТЕ СА НАПОЛОВИНА КВАДРАТУРА, НА ЗЕЛЕНО СИ Е НАПРАВО ДА СИ СЛОЖИШ ГЛАВАТА В ТОРБАТА И ПОСЛЕ НЕ СЕ ЗНАЕ, КОЙ КОГО- ЗА ТОВА НАВЪН......

11

Анонимен

преди 7 години

минаха 8 години от предишния балон и е време за новия

10

Св

преди 7 години

Новото строителство дори май има повече проблеми. Може би някаква тухла до 20-30 год. но и това не харесвам. Човек ако има пари - най - хубавото е къща, дори и по - малка но да е самостоятелна и да контролира процеса от началото до завършването и, но не всеки може да си позволи. Истината е че на този свят живота не е само имот има и други ценности и най - вече спокойствие, а имота е и бреме, закотвяне, роднински проблеми.

9

Св

преди 7 години

Проблема на панелките е огромен, въпреки че си мислят хората че "санират" на парче. Смятате ли че това "саниране" е достатъчно. Проблени са не само корозиращите връзки на фасадните панели. Проблемите са вътрешните връзки, зверското отношение и ремонти вътре, корозиращите арматури в течащите бани, тръбите на парното, канализацията. Проблемите са заложени още в тяхното изпълнение. Те са по - видими в малките градове, покривите не се поддържат от бедните съсобственици. Малко по добре са в София.

8

Св

преди 7 години

Неприемлив за наема добре. А да живееш с родителите си и семейството и да гледаш на тях като донори на имот приемливо ли е? А да набуташ долуспоменатите пари в нещо безперспективно особено на кредит? Съгласен съм че спокойствието е безценно в собствен дом. Но колко примера огромни апартаменти в центъра и мизерстващи бабки без парно и едва плащащи сметки, или собствен дом в малък град закотвен за него без работа, без пари само защото не искаш да платиш квартира в другия край на страната.

7

ааааааааа

преди 7 години

във Варна в нашият блок ,много възрастни измряха ,блокът не е саниран по програмите на ЕС но всеки нов купувач сам си го санира и ремонтира -15 етажен топлофициран в Трошево -пълен ,без нито един необитаем апартамент с добре поддържани общи части и поносимо парно от ДАЛКИЯ ВАРНА,пък ВИЕ си купувайте от мутрафоните новото строителство за по 100 000 е ,тук 80 кв.м. е 50 000 е

6

Св

преди 7 години

Поредната седмична повишителна сводка и снимката на "полусанирана" панелка. Вземайте, че не останаха,а реално там са само пенсионери и тепърва ще се опразват.След някоя година, ще почнат да стават и негодни. И тогава, не казвам че ще рухнат, но ще им рухнат цените. И като се замисли човек ако набута в София за панелка 80 бона без ремонтите, данъци т.н., а за 10 години живее под наем близо до работата си без разходи, поддръжка и изгубено време ... кое е по-добро. Който може да смята.

5

Антисоросоид®

преди 7 години

Правете си сметка за покупателната способност на населението.

4

Антисоросоид®

преди 7 години

И друг път съм го писал, но ще разкажа отново за положението в родната Стара Загора. По мои наблюдения 20%-30% от апартаментите в града са празни. Новопостроените кооперации стоят незаети с години. Буквално на всяка пресечка има опразнени магазини или кафенета. Наскоро мернах някоко магазина за дрехи втора употреба, които бяха затворили врати.

3

Паразитите

преди 7 години

Охо, с колко парички да се нагрухали брокерите. Сладката е работата на пара*зитите.

2

Анонимен

преди 7 години

Който си е набутал парите в имоти се е набутал.Защо сега иска като тарикат да си осребри паритеи да набута другите?Защото се мисли за тарикат , а другите за балъци.Банки, строители и инвеститори в имоти могат да си сипят по 1 студена вода,преди да са увелич1или цената.

1

Анонимен

преди 7 години

Тримесечието по-слабо от дъното, но с летящ старт? Само един въпрос. Ако брокер пада от 16-ти етаж, дали когато стигне долу ще каже, че е паднал от 8-мия, ама с летящ старт?