34

+

преди 7 години

-Знаеш ли, Ладата има един голям плюс.-Какъв бе?-На клемата на акумулатора.

33

Владимир Пътник

преди 7 години

Каква е разликата между ладата и топката за голф? - Можеш да пратиш топката за голф на повече от двеста метра.

32

Анонимен

преди 7 години

Харесва ми рубиново червената Веста за 14 500 лв.

31

Bliad

преди 7 години

Руската представа за лукс направо е ненадмината. Първо разгледах снимките и ми стана любопитно колко трябва да е била опоскана базовата за да кажеш че това е лукс. Е разликата е 20см 16к.с. повече и щом антена и пръскалки за стъклото правят колата луксозна версия направо си промених представите за лукс.

30

Анонимен

преди 7 години

С русофили да се разправяш си е направо трагедия...Щ ти обясняват за великата съвеЦка мощ, докато карат немска кола, гледат японски телевизор, говорят по корейски телефон, носят италиански дрехи и обувки, работят на американски компютри...иначе плюят по фашисткия запад...за някоя и друга рубла :)

29

ined

преди 7 години

Луксозна ама Lada

28

Мужик

преди 7 години

Лада пуска два нови модела в отговор на Фиат Брава и Фолксваген Поло - Лада Катинар и Лада Фанела

27

хаха

преди 7 години

А дръжките при отваряне чупят ли се?? Щото това е важна подробност, ако са от тези "чупещите", както на новия УАЗ-кажете, че да има подръка длето и чук в ръцете на новите собственици!!! А то по принцип това возило изглежда като дялано с теслата.... руска красота просто! За българските русофили трябва да има отстъпки поне от 78 % на цената-белким в Бг руските куч.ки успеят да продадат няколко броя!! Стига да не се плаща както едно време "вноска", че голямо чакане пада...

26

Касчей

преди 7 години

Защо задното стъкло на ладата може да се загрява? - За да не ти замръзват ръцете, докато я буташ.

25

мЛад

преди 7 години

Влизат в магазин за авто части един обикновен човечец и една мутра. Човечецът заръчва:- Една предна броня за Лада, една задна броня за БМВ 7-ца и комплект накладки.- За коя кола да са накладките? - пита продавачът.- А сети се, де.

24

До 27

преди 7 години

Ами и немците и всички останали правят новина за същото. Нарича се реклама ... ама откъде да знаеш....

23

Анонимен

преди 7 години

Ами да...това че руснаците са произвели една кола си е новина за първа страница.Ако немците правиха новина от това...

22

До 21

преди 7 години

Спорен е въпроса за предателите, българските интереси, русофилите, русофобите, американофилите, американофобите,....Защо си мислиш, че ти си прав, а не са прави други, които не мислят като теб? Много е вероятно хора с мислене като твоето да са най-големите предатели в България.

21

что ета?

преди 7 години

Красива като танк, здрава като рускиня, след 5 водки вече ти харесва и можеш да я подкараш.

20

Анонимен

преди 7 години

До предатели 21Какви са българските инетерси бе клоун?Боко от село Банкя ли е "българският интерес"??

19

Анонимен

преди 7 години

Бг русофилите са в екстаз. Да видим, обаче, дали ще се наредят на опашка за новата невероятна Лада...или ще предпочетат пак...някоя марка, произведена в загниващия капиталистически и фашистки Запад.Едва ли.Може да ни обяснят как немци и французи се избиват за новата лада :)

18

Шутка

преди 7 години

Различно мнения за копи-пейстът им, моето мнение е - от Дачия.

17

предатели

преди 7 години

гледайте русофилите как политизираха и тая тема. ако имаха толкова енергия да защитават и българските интереси , вместо да работят против тях, щяхме да сме в друго икономическо измерение отдавна...

16

Анонимен

преди 7 години

Ало бълга*раците, вие един пирон не сте забили и магарешка каручка не сте построили ама се огледахте в Руснаците.Все едно муха да коментира кон.Едно помахване с опашката и .........имаше муха ама вече няма.

15

Факт

преди 7 години

Кола, като кола. Принципно не е по-различна от останалите коли по света, но понеже е руска, дайте да тролим. Единствената съществена разлика с другите коли по света е, че руснаците правят коли пригодени за техните климатични условия, каквито по света почти не се правят.