315

Times biskvite

преди 7 години

Mnogo hubavo se zabavliavat bulgarite v anglia! :-):-):-):-)Ne sa kato pianite angleta v bulgaria?!:-):-):-):-)

314

385

преди 7 години

До младия инженер - прав си пич, а зададе ли си въпроса ти какво си дал на България, че да искаш от нея нещо?

313

Анонимен

преди 7 години

Като плюем - защо плюем, като милеем - защо милеем? Угодия нямате! Явно само изпростелите *** които са останали в Родината ни, имат право да я плюят(от сутрин до вечер без почивка) и да я обичат(те т'ва още не съм го видял).

312

Анонимен

преди 7 години

Млад инженер съм. В България мутрите се подиграваха с мен. В чужбина хората ми дават добри пари. Доволен съм. Какво съм виновен аз, че в България не получавам заплащане тъждествено равно с дипломата ми ? За какво съм учил 17 години и съм инвестирал 50 000 евро в образованието си ? Много ясно, че ще се махна от България.

311

Narochno e

преди 7 години

Умишлено унижават кфалифицираните българи в Бг с нищожно заплащане. В чужбина поне може да се получат достойни доходи, да се спести прилична сума и да се осигури една добра пенсия.

310

Анонимен

преди 7 години

До Ко?... Не? Първо, Честит празник на българската писменост и култура на всички българи по света! Ние сами сме избрали пътя на емигранта, а защо - има много отговори, едни за оцеляване, други за по-добър живот, за по-добра реализация. А това, че българите в чужбина са патриоти и им е мила Родината, с нищо не те прави теб по-патриот от нас. Където и да живее човек, той до гроба си ще милее за Родината.

309

Ко?...Не!

преди 8 години

Българите-бежанци вкарват по 2 млрд. евро в БГБрутният вътрешен продукт е 40 и няколко милиарда евро, но те пак реват - без нас не можете да си платите и токание много давамебез нашите пари сте загиналиЖАЛКИ СМЕШНИЦИ !!!!!

308

Анонимен

преди 8 години

...причината е че ще лъсне голата истина---бг-то е територия,не и държава...какво точно означават 4-5млрд $или евро пряко за потребление си го изясняваите сами...само ще добавя че ддс се плаща за всеки продукт,всяка услуга и то от краиния потребител...българите в чужбина и тези в българия са един народ,управляващите---нямат родина.

307

Анонимен

преди 8 години

Заради такива австролопитеци, британците ще гласуват за излизане от Ес.

306

Анонимен

преди 8 години

хаджи-то му е малко чужда аритметиката--по офиц.данни за 2015 от чужбина са преведени по банков път,мънеиграм и т.н. 1,72 млрд $.......по неофиц.данни сумите са около три пъти повече..защото от 2,2-2,5 мл българи работещи в чужбина,около полувината са сезонни работници,временнопребиваващи и т.н....тоест като поработят един сезон си хващат реиса,самолета или трена и с парата в джоба се връщат в бг-колонията....тия пари никаква офиц.статистика не ги отчита,по една проста причина---

305

Анонимен

преди 8 години

И въпреки,че много хора злобеят,нашите сънародници си работят и си пращат парички на роднините.Не зависимо дали са високо квалифицирани специалисти или обикновени миячи на чинии,те изкарват много повече от това което могат да получат у нас.Реално вкарват стотици хиляди в нашата икономика.А завистниците нека си седят без работа и да проклинат премиера,държавата,депутатите,ИД,международното положение,Путин или бежанците за своят скапан живот.

304

До е-вестник

преди 8 години

Добре че има на всеки Стоян по-двама Бежановци в чужбина които пращат всеки месец пари на семействана си та да може Стоян да си вземе заплатката иначе няма да му стигат да си плати само тока!!!!!

303

Анонимен

преди 8 години

Тия са пълни смешки, не са никакви патриоти! Да ходиш на концерт на слави означава, че не си никакъв българин!!! Слави е платено *** на янките, направиха го милионер, за да опростачва българите и да унищожава националното достойнство на народа!

302

bai Ivan

преди 8 години

Не може всички да ги слагате в един кюп, дали са родолюбци или не. Просто можеха да изберат по-интересен начин, вместо фалшиво да огласят метрото. Едно хоро на площада, примерно.

301

Анонимен

преди 8 години

Много неграмотни има тук ,БВП е около 47 млрд. А Не бюджета на страната.С армия от близо 700 000 държавни служители които нищо не произвеждат трябва минимум всяка година да влизат в БГ 5 млрд.? чисти за да могат тия да си получат заплатите,2-3 млрд. идват от имигрантите.

300

Анонимен

преди 8 години

Още един опит, от многото поредни, за разделение на българите. Тия медиики много обичат да пускат такива статии, и знаят какво ще стане. А комплексарчетата и платените де ли драскат. Соросовиди мръсни!

299

Анонимен

преди 8 години

Ако не са парите на емигрантите провинцията е загинала,не говоря за София там е друг свят.

298

Ко?...Не!

преди 8 години

Айде сега драги бежанци и псевдопатриоти, кажете нещо след тоя материалпак вие сте най-големите инвеститори, най-умните, дето не търпят тегло и мизерия и т.н. ВИЕ СТЕ ИЗБРАЛИ ПО-ЛЕСНОТО !!! Но това си е лично ваш изборсамо не ми се правете на големи родолюбци, че сте жалки !!!

297

Sonq

преди 8 години

Еиииии, много пари дават тези български мъже! Жените въобще не работят в тая държава. Хахахаха

296

Анонимен

преди 8 години

Българското племе се оказа неспособно да създаде стабилна държава. Мутри, мафия, капиталисти, чорбаджии смачкаха нашия народ. Разбягахме се като пилци се пръснахме по света. Защо ? Вместо всеки да хване една сопа и да ги изгоним всички мутри. В това число е и мутрата слави, който е платен от янките да опростачва народа!!! Народе!!!! Осъзнай се