12

много доволен.

преди 8 години

Една от отчетените бройки е и моята кола.Преди 4 месеца си купих Пасат комби и мога да кажа само положителни думи за тази великолепна машина. Двигателите които са били манипулирани са 3 на брой и вече не се произвеждат за това съм напълно спокоен.Така или иначе те всички автомобилопроизводители лъжат за разход на гориво и вредни емисии но VW ги хванаха и си признаха а и сега доста ги проверяват за това за тях съм най сигурен че там всичко е наред.

11

Пацо

преди 8 години

Значи като чуя репликата "Германеца си е германец!", както в един от коментарите по-долу, и веднага си представям колко закърняло мислене и безкрайно тесногръдие има човека, който я изрича...

10

Анонимен

преди 8 години

Сузукита, субарута, тойоти, хюндаи и т.н. Никога нещо от държавите, които ни разсипаха и продължават да го правят. Китайски и индийски коли ще си взимам!

9

Анонимен

преди 8 години

Германия, Франция и Италия са страните, които най - много се стараха в унищожаването на нашата индустрия. Никога няма да си купя нещо с произход от тези държави. Заради тях умряха родителите ми в мизерия и без болнична помощ. Заради тях аз избягах в чужбина. Заради тях няма да се върна вече. Никога, ама никога няма да си купя нещо с произход от тези държави.

8

Щирлиц

преди 8 години

Mmm,das ***!

7

Паметлив

преди 8 години

"Дизелгейт" си беше политическа акция за сплашване на германците-вижте сега как слушат!Абсурдно е да се твърди,че американските коли са по-екологични от европейските!Та произведените в САЩ са поне едно поколение назад(с изключение на тези от японските заводи там).За разхода на гориво пък въобще няма какво да говорим-разликата е повече от 2 пъти.

6

До 5

преди 8 години

Колега, става въпрос за нови автомобили ;)

5

Анонимен

преди 8 години

тва е щот чугунените захлюпени тикви колкото и да ги .... отзад продължават да им купват кашоните. Ама докато има б алъци ще има и тарикати...

4

Tuz

преди 8 години

Естествено, че ще растат продажбите... САЩ осъдиха Фауве да изкупи обратно 380 000 автомобила с мръсни двигатели от засегнатите им собственици. Е как няма да се увеличат тогава, явно и те влизат в статистиката :)

3

Николай

преди 8 години

Кажете все пак, че пазарът расте с 10%, а те с 5%, т.е. всички марки без Порше растат по-малко от пазара. И за половин година са намалили пазарния си дял с 1%.

2

ined

преди 8 години

Добре че в Пеуник им изкупуват Гоуфовете иначе досега да са фалирали

1

Мен

преди 8 години

Тия да не са манипулирали и продажбите ?