106

Анонимен

преди 8 години

Проблема е че скоро когато в черно море открият газ и петрол България ще тръгне по пътя на Румъния и това е което стряска рускугъзблизачите в страната. Другари каква драма има във това България да е енергийно не зависима или по точно независима от СССР 2. Ако се чувствате българи би трябвало да не сънуване кошмари от това

105

харакири

преди 8 години

Тая пък какво взе да се напъва.Ами те пенсионерите , които гласуваха за нея почти измряха.Другарко Нинова вие наистина ли искате предсрочни избори?Що си правите насила харакири? Хептен ще я закъсате тогава!

104

Анонимен

преди 8 години

На мъдростта последните предели постигнах днес . Живот и свобода добива само този,който ги завоюва всеки ден ..., с нормални доходи и силна икономика . Много закъсня тази мъдлост.

103

Николова

преди 8 години

Нинова,вие още не сте встъпили в длъжността както трябва и верна на столетните традицци започвате с оплюване и закани,с лъжи и обещания...Само, че има една опгромна досадна подробност: НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ВЕЧЕ! Толкова години бяхтге във ластта и не можахте да докарате онова светло бъдеще което било в края на тунела ?! Стоите МНООООГО ДАЛЕЧЕ от обикновените хора,от .тн. ви електорат! Никога повече няма да стоим зад вас-наслушахме се на обещания и гръмки фрази - по-добре без вас!Време е да ви няма!

102

Чапаев

преди 8 години

До 134. Пълни глупости. Чуколов, това ти ли си?

101

Анонимен

преди 8 години

навремето върлата седесарка нинова и костов отлично се справиха с ликвидирането на икономиката и селското стопанство на българия! даже продаваха фабрики и заводи за по един лев!

100

пас

преди 8 години

Чума!Хапи ,хапи после на твоята глава ще се стоварят същите приказки,и.иотка.

99

Анонимен

преди 8 години

Г-жа Нинова, като Ви гледам май си вярвате, но огледайте се как Ви измира електората, щото е на годините на сподвижниците Ви от Крушовица. И ако след 4 години има избори, то тогава май няма да имате депутати и за минимум парламентарна група от 10 човека. Та затова май сега Ви се искат парламентарни избори, поне да имате 11-12 депутати.

98

Назад във времето

преди 8 години

СДС, СДС.. козината си мени, нрава..

97

Анонимен

преди 8 години

БКП, ДПС и българоруското КГБ абв скоро ще стан за смях

96

Анонимен

преди 8 години

Очаквано беше да наскачат с гърди на амбразурата да вардят Газпромската хранилка.

95

1

преди 8 години

А вие пък много се справихте!

94

Анонимен

преди 8 години

БСП са доста *** и бездарни, но трябва да се внимава с тях, защото знаем с чии пари печелят гласове и после години не можем да се отървем и плащаме прескъпо.

93

Анонимен

преди 8 години

Кви избори *** Курнелио? Нема да влезете у парламента!

92

до 122

преди 8 години

Не искам да ме управляват такива, които наричат хората мухъли. И те вече няма да могат да управляват. Краят им се вижда.

91

Байфидан

преди 8 години

Каква алтернатива сте вие, бе червени мухъли? Това ли са новите лица на БСП - Желю Бойчев, Ангел Найденов Манолов, Костадин Паскалев и тем подобни, които искат да ни управляват? Не, не става.

90

Хризантема

преди 8 години

Щот вие се справихте, нали? Четири пъти фалирахте държавата, когато бяхте на власт - така, че мерси и айде чао.

89

за нови новости

преди 8 години

До Корнелия : Не повтаряй грешките да упрекваш, дори да имаш право-това е омръзнала схема без полза!, Сложи ред в редиците на БСП-всеки да си знае задачата-оправи БСП, огледай се и после нападай, виж резултатите от изборите, прочети отново напътствията на Ст.Данаилов! Измисли и Направи нещо ново-не се повтаряй!

88

СС

преди 8 години

Корнелче, теб не те ли уволни Станишев заради корупция? :)Нов бардак със стари к*р*и не става, знаеш много добре!

87

реалист

преди 8 години

Какви избори? Ако от изборите зависеше хала на хората, досега да сте ги забранили. Единствено може маалко да се поразместят управляващите и то временно до следващите избори.