16

ПорЦелан

преди 8 години

По надолу "доктора" пише за тикви та сетих за Пепеляшка на която добрата магьосница направила всичко от тикви, даже и тампон щото била в цикъл. В 12 часа в полунощ обаче имало малък технически проблем: Тампона се превърнал в тиква. Затова се наложило да изчезне бързо.

15

БББ

преди 8 години

Отдавна се знае, че Енчев е мошеник. Здравната каса хваща няколко пъти Медлайн в измами, но ми е интересно защо не му врътнат кранчето. Какво стана? Плеймейтка с по-висок морал от лекар! Браво!

14

анонимна.

преди 8 години

С претенций сте , че сте много красиви. Защо тогава ходите по пластични хирурзи.?! Няма вечно да бъдете млади.!Природата си знае работата.Наказва претендентите.

13

Анонимен

преди 8 години

Този "доктор" вместо да се излага и сам да си наврежда на репутацията, по-добре да си замълчи и ако чак толкова са му скъпи консумативите, да вземе да се покрие. Цяла България му гледа сеира по почивките насам натам, а като опре до благотворителност, се крие :)

12

Анонимен

преди 8 години

Не е искал да направи операция, защото е нож с две остриета - ще създаде прецедент, че прави операции на неплатежоспособни клиенти, та дори и с добри намерения.Навремето имаше една фирма ****** - Големи яйца.Та докато не изгърмя с доста ужилени клиенти, бяха раздавани по 1 кв. м. незастроена жилищна площ, която нямаш право да препродаваш или преостъпваш.Т.е. - печелиш правото да бъдеш техен клиент. Каквито и да са били намеренията на въпросната Ася, тя просто не се е нуждаела от неговите услуги.

11

Lan

преди 8 години

Плеймейтка с благородна идея и "доктор", който се излага като кифладжия. Ужас! В какво "нещо" живеем!

10

Анонимен

преди 8 години

По принцип не одобрявам такива конкурси, но Ася изглежда точен човек.

9

Анонимен

преди 8 години

Кво от туй

8

Доктора

преди 8 години

Това със силикона е отживелица. В момента има навлиза революционна технология. Имплантират две тиквени семки и те узряват за 2-3 месеца. Ефекта е невероятен.Израза "Да се бориш като прасе с тикви" добива нов смисъл.

7

Киро

преди 8 години

Ми да ги насади на Азис и ще стане още по-известен.

6

Д

преди 8 години

Долен ***! Винаги ми е изглеждал изкуствен и неприятен на всичките билбодове, на които се налага да го гледам.Искал е да си направи реклама със силиконовия бюст на новата Плеймейтка, какво го топли него, че някаква неизвестна жена, било то и в нужда, ще ползва услугите. Нали няма реклама така...

5

Анонимен

преди 8 години

Не е чек, а е ваучер. Не е ваучер, а е правото да си платиш нещо по-скъпо от друго място и затова ти правят отстъпка за това право, а иначе си е жива реклама. При положение, че тя не се нуждае от такава интервенция, просто е решила да я преостъпи на някой който реално има нужда. Но няма далавера в цялата работа и станал проблем.

4

"родния шоубизн

преди 8 години

Кой ги прави известни тези?Премествам.

3

Анонимен

преди 8 години

"силиконовите гърди на доктора" :))Очевидно д-р Енчев има силиконови ц*ц* :))))

2

Неразбрал

преди 8 години

Мис к'ва?

1

Etien

преди 8 години

Каква поредна футболна драма