6

dfgbf

преди 8 години

И моите родители са разведени. Цялото ми детство мина в мечти най-накрая да се разделят, защото крещяха непрекъснато. Дали са ми пример, и то какъв! Никога, никога няма да повторя тяхното Maлoумиe. Моето семейство е сплотено, уважаваме се и естествено, никога не крещим като дивaци.

5

@

преди 8 години

Липсата на здраво семейство не определя личния успех.

4

от 4

преди 8 години

Точно тази зона на комфорт кара много хора да пият, пушат, взимат наркотици, злоупотребяват с храна, обездвижват се, изневеряват, макар че знаят, че това няма да им донесе нищо хубаво в дългосрочен план, но разум и подсъзнаните са две различни неща.Хората, които съумяват да ги съчетаят придобиват контрол над живота си, вместо да се увличат във вихъра на собствените си емоции и са в пъти по-успешни.А по-напредналите в това са записани в историята. Това са хора като Леонардо и Айнщайн.

3

Анонимен

преди 8 години

Чисто статистически децата на разведени родители имат по-голям процент скапани бракове/разводи. Според психолгията хората подсъзнателно копират модела от детството си без значение че той ен им носи удовлетворение. Просто всеки се стреми към познатото и зоната си на комфорт, колкото и скапана да е. Разбира се, има и обратни случаи, когато човека си взима поука и точно обратното - избягва грешките на родителите, но за това се изисква емоционална интелигентност, каквато малко хора имат.

2

Fucker

преди 8 години

Стават преждевременно порастнали деца,а аз лично май-страдам от неизживяно детство нищо че съм на 40 години.

1

bebok

преди 8 години

Децата на разведени родители ще се развеждат и то не веднъж,щото имали са скапан пример.