61

До 83

преди 8 години

За твое сведение Обама е протестант

60

Viko

преди 8 години

А аз пък се чудя кой ще бъде следващия Bond 😊

59

Анонимен

преди 8 години

След два мандата на президент мюсюлманин в Америка, нормално е един кмет мюсюлманин в Европа. Истината е една. Мюсюлманите раждат, а на този свят остава само това което е родено ! Няма как да остане онова което не се е родило.

58

Анонимен

преди 8 години

До 100 % TURKДали той ще бъде в джамия не е важно! По-важно е че джамията е в него.

57

пророка Олег

преди 8 години

това което се предрича за света май ще се сбъдне. гордият Лондон , видял какви ли не царе и битки и премеждия ще се ръководи от рязанн читак. каква ирония за нааканите албионци.скоро и в други части на Европа. да ЕС му давам до 5 години.

56

Анонимен

преди 8 години

Да им е честит първия кмет тарамбука.

55

100 % TURK

преди 8 години

Да не мислите ,че този като е мюсюлманин по цял ден ще стои в джамия. Англичаните са си направили сметката.

54

Пъзел

преди 8 години

Май идва времето на "Ноща на дългите ножове" пак. :)

53

Анонимен

преди 8 години

До DddChe koy kazva che shte zaminem v Turcia,nie sme si v rodinata i zemite na dedite si ,ti ako iskash zaminavay v rusia

52

Ddd

преди 8 години

До турчинаЗатова ли Ердо толкова драпа за Европейските визи, защото знае че милиони турци ще хукнат за европа на работа и ще му докарат свежи пари. Ердо се държи като селски тарикат, извива ръцете на меркел, затова европа е раздвоена. Ако някога ЕС се разпадне ще бъде по вина на турция.

51

Турчина

преди 8 години

До DddВсе същите приказки превръщал държавата в диктаторска и т.н.Няма значение човека какъв е важното е че за 3 мандата направи реформи които другите за 50 години не успяха. Днес заплатите на турците са много близки до европейските а докторите им са по скъпоплатени даже от европейските за да няма теч на лекари другаде. Минималната пенсия им е колкото максималната в БГ. Дай боже такъв "диктатор" на всеки

50

Анонимен

преди 8 години

До българинТо от предразсъдъци и суети стигнахме до Нирвана. Толкова сме добре та даже дрънкаме от просперитет.

49

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 82Само си представи ако нашите монаси (хоморасти) бяха научили за него. :))))))

48

Ddd

преди 8 години

До турчинаХаресва ли ти какво става в турция, харесва ли ти че един ненормалник завзема цялата власт и я превръща в семеен бизнес. Щеше ли така да дрънкаш ако беше в турция? Любимата ти страна се превръща в Корейска република. Радвай се че си в България и че навремето ви позволихме да се върнете, та чак ви се извинихме. Все още не е късно, късай бг паспорта и заминавай при Ердосран, на никого няма да липсваш тук.

47

анинимен

преди 8 години

Лондон сити ще бъде шалвар сити ,всички дворци минарета, рок певците с *** на главите ,лондонските пъбове покрити от главата до петите с шаршави завити ,расти и се умножаваи с 1 към хиляда мюсюлманчета раждаи и процъфтяваи

46

Анонимен

преди 8 години

До Марсианеца 78Да така е! Задкулисно! А кой го допусна това? Българските продажни депутати.

45

Османска Империя

преди 8 години

Османска Империя управлявала цели 52 сегашни Държави , какъв е проблема като е мюслуманин

44

анонимен

преди 8 години

ч естито на Европа мюсюлманска и на града с бурките

43

българин

преди 8 години

Време е и ние да изберем за кмет на София някой мюсюлманин. Нали сме демокрация и нямаме предразсъдъци към религиозната принадлежност на кандидатите за поста?

42

Анонимен

преди 8 години

До ТурчинаЧовек трябва да е обективен. Но някои хора тук не са и си вярват че ако скрият главите си само никой няма да ги види. Илюзията е забавна само в цирк.Българинът *** най-много себеподобния защото бит и .....не си признават. Обобщителен пример е така нареченото сегашно Българско правителство. Уж чисти Българи ама делата им друго показват. Чувал съм също така че Българските хранителни складове във Великобритания продават Българските стоки на доста по високи цени отколкото турските.