19

Анонимен

преди 7 години

До зоофилите са ...До вчера търсеше по-високо столче за да оправиш кравата а днес за лицемерие ни тактуваш. Май кравата те е ритнала там където трябва та сега си решил тук да свършваш. Давай!

18

зоофилите са ...

преди 7 години

болни хора, много добре използвани от кучешката мафия за яки пари и затова и законите са дори и затвор за убийство на *** .. пълно лицемерие ... всички ядат пържоли .. никой не се интересува дали убиват пенсионери по селата .. но за *** - пълна защита !!! всичко е материален интерес и при *** кучкари - благодатна почва за кражбите !!

17

Анонимен

преди 7 години

До 27Не е ли малко рано за делириум? Кога и къде го прочете това в моите постове? Не изпадай в психози. Първо се образовай, помисли и после пиши. Ставаш забавно смешен.

16

Мунчо

преди 7 години

Урода си е ур.од. Днес осакатява котата - утре убива човек.

15

Нед

преди 7 години

Само на мен ли ми направи впечатление че в закона пише 1г затвор и парична глоба а не "или".Защо повечето се измъкват с парична глоба и по кой закон съдят съдилищата у нас. Май четат закона като дявола библията!!

14

Анонимен

преди 7 години

До 23Има една теория за коморбид. Всяко едно психично заболяване което не е лекувано по-рано придобива статус на коморбид - комбинация от психични неизправности. Това точно е бил и Хитлер. Хора като теб изтрещяват от собственото им отражение.

13

Анонимен

преди 7 години

До 22Съжалявам че не си във състояние да проумееш това което ти пиша. *** народ - уникална държава.

12

Анонимен

преди 7 години

До До 16Трябва да четеш повече! Един нарцисист винаги има любимо животно или човек които/която биват моделирани по негов тертип. Животното и човека подлежат на дресировка. За останалите няма значение!

11

бегай в лудницата

преди 7 години

До До 15Да. Призовавам животните за насилие над хора. Как може в Интернет да призовавам животните за насилие над хора? Никъде не съм писал, че човек трябва да мъчи човек. Написал съм, че хората заслужават да бъдат хапани от кучета като режат лапите на животно. Къде прочете че призовавам хора да насъскват кучета срещу хора или че насърчавам хора да мъчат хора. Призовавал съм бил в Интернет животните да хапят хората. ХАХ. Сигурно много бездомни кучета ще ме четат според теб :)))

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Жестокостта е еднаква величина. Жестоките хора са еднакво жестоки към хора и животни. Единствената им спирачка е страха от това че могат да ги хванат и поради тази причина повечето хора са "пощадени". Животните за съжаление нямат човешки права.

9

Анонимен

преди 7 години

"Софийската районна прокуратура започна проверка, след която ще прецени има ли данни за престъпление."Ако това да отрежеш лапите на животно не е престъпление - тогава нека кучетата хапят хора. Хората са си го заслужили. Може ли да се отрежат лапите на животно и някой да каже, че това не е престъпление.

8

Анонимен

преди 7 години

Аз съм против жестокостта към животните но нека обърнем по голямо внимание и на жесткостта на българите "второ качество" към старите хора по селата. Убиват старите ни родители за да им ограбят пенсийте и от правителство и разни антибългарски правозащитни организаций нито звук.

7

Анонимен

преди 7 години

"Ротвайлер нахапа мъж пред детска градина в София"Интересно ми е колко са случаите на нахапани от доманшни любимци хора? И колко са осъдените за това собственици?

6

до 1

преди 7 години

Едното няма нищо общо с другото, както и да го погледнеш. Убиване на животни за храна е едно(...), а осакатяване на животно за удоволствие си е патология.

5

Анонимен

преди 7 години

за безпричинно насилие на животни-съд,но и за причинено насилие на животно върху човек-също,нека не мислим еднопосочно

4

Бастун

преди 7 години

Че те жестокостите над шофьори са повече бе, охлюви!

3

tih velikan 681

преди 7 години

Togava opredelete koi jivotni sa za rodopa i koi za prestuplenie.Ami edno predavane na lov,ne e li pak prestuplenie.Lovdjiite ne za yadene ubivat,a za udovolstvie....i dokato se zanimavate s jivotnite utre turciya shte vleze bezvizovo i v Bulgariya i mestan tova chaka za izborite.

2

Анонимен

преди 7 години

А колко са жестокостите извършни върху възрасни хора? или те не са броят - просто мит'рял

1

Анонимен

преди 7 години

Само за година, милиони избити прасета, крави, овце, кокошки и техните малки за храна и още стотици хиляди диви животни-за удоволствие! Но богоподобния човек избира кое живо същество да живее и кое да умре.