8

Анонимен

преди 8 години

Не съм толкова сигурен за Тесла че нямат нужда от свежи пари. Тесла разчита на значителни дотации от държавата и главните инвеститори все още питат Мъск кога ще почнат да печелят, той им обеща в края на 2016. Да видим.

7

dominici

преди 8 години

Акциите на Тесла са публични и би трябвало да не е проблем да се закупят от Епъл. Но Мъск не би го позволил, ако има такава опция. Защото Тесла е във възход и няма нужда от свежи пари, които са за сметка на свободата на идеите му.

6

Анонимен

преди 8 години

света трябва да стане по-добро място за живеене,стига с тези въглища и нефт,стига с тези пушещи комини и ауспуси,време е за оползотворяване на безкрайните енергийни източници и чистота на природата

5

Гост

преди 8 години

Ха ха, от тази статия излиза, че Епъл едва ли не са пред фалит. "Слабите" финансови резултати вълзизат на "едва" 50 млрд. долара приходи и 10 млрд. чиста печалба. През последните 13 години Епъл бият собствените си рекорди с всяко следващо тримесечие, ествествено, че това не може да продължава вечно, просто сега не успяха да бият рекорда си, защото предишното им тримесечие беше рекордно за която и да е компания в историята. След iPhone акциите на Епъл се сринаха, но дългосрочно нещата бяха други.

4

Blake

преди 8 години

Мъск да купи Епъл - може, обратното не е добре... Мъск работи за благото на всички, а Епъл - само за собствените си бездънни джобове!!!

3

Never

преди 8 години

Мъск никога няма да се продаде или работи с Apple. Просто не са на нивото му.

2

BURZUM

преди 8 години

Виртуални стойности не мож ги пипна ...не е като нефта...ххахах и газа хихиххи...ПРЕМИЕРА господ здраве да му дава е наясно и затова копай кат луд за нефт и газ ...да не е луд да се занимава с алабализми....

1

Анонимен

преди 8 години

На Епъл резервите повече от руските без осигурителните фондове бе :д