79

Анонимен

преди 8 години

Стига са правихте на бедни у.шанки !

78

баба

преди 8 години

Не знам кой е забогатял, у нас количествата прогресивно намаляват.

77

Анонимен

преди 8 години

Първо, това, което купуваме, не е месо, в най-добрия случай най долнокачествено, пълно с хормони, хранено с ГМО и всякакви бо8луци и за капак тъпкано с вода.Второ, за да има такава статистика, явно някой крупен вносител е излязъл на светло, а до сега просто не е плащал данъци.Нали се сещате, че вече не произвеждаме нищо и ядем вносни бо**ци, 80% от храната ни е вносна, след като по поръчение на новите ни господари умишлено си унищожихме и ликвидирахме земеделието.

76

Я гледай....

преди 8 години

Мерджанов и Миков какво ще изреват по въпроса ?

75

Полюцай

преди 8 години

До АнонименПроста е че чак накъртва а как мирише не е истина !

74

Кон

преди 8 години

Статията съдържа глупости - като измислицата, че може да се храним само с един продукт. За другото само е загатнато - а то е, че като не могат да увеличават цените на ХС, увеличават всичко останало - при околонулева инфлация постоянно растат цените на парно, ток, топла вода, и на самата вода при това значително с по-високи темпове от инфлацията. Повишението отива в партиите и членовете им, като по този начин те паразитират върху гърба на българите, не ромите. Какво да кажем за 60% поскъпване?

73

ЖороПърви

преди 8 години

*** dnes. bg

72

ЖороПърви

преди 8 години

Нямаме пари, а? Свършиха скъпите козунаци 59 лвПрочети още на: dnes.bg/sofia/2016/04/29/niamame-pari-a-svyrshiha-skypite-kozunaci-59-lv.301032

71

ЖороПърви

преди 8 години

Уважаеми дами и господа,Целта на тази публикация е да ви убеди, че при мъдрото управление на генерал доктор инженер Бойко Борисов, живеем два пъти по-добре от преди десетина години....другата публикация ще бъде:" Купуваме 15 пъти повече зеленчуци от времето на Станишев", може да бъде и :" Българските пенсионери с дилема за лятото-Хавайските или Балеарските острови за почивка", или " Всички смъртни случаи в България се дължат на преяждане"!

70

Вече незнам

преди 8 години

Драги стъкмисти! Нарастват разходите, а не доходите! Темата е изключително-дразнеща!Нарастнали били доходите! Можело да се купи много повече месо! Вие сте за изгнание на безлюден остров! Невероятни глупости! Храна е менте (цялата), парите и хората - ги няма!А вие - ***, пишете невероятни глупости! Това е нарастване на разходите, а не на доходите!!!

69

Анонимен

преди 8 години

Не, не сме забогатели. Оядохме се. Навремето по Великден се ядяха яйца и козунаци, а агнешко се ядеше по Гергьовден. Сега стана задължително агнешко на Великден. Това е много вредно смесване на храни, при това - в големи количества.

68

Анонимен

преди 8 години

Да, купуват много богатите.Като вица с кисело зеле и свинско.Ние ядем зелето, те-свинското.

67

Анонимен

преди 8 години

Вчера пекох пилешки пръжоли на барбекюто. Толкова вода изтече от тях, че угасиха въглените. Та се питам тези пилета да не ги отглеждат в реката! Че рибата по-малко вода пуска.

66

Анонимен

преди 8 години

Който разбира малко от икономика и икономическа политика, много добре ще разбере новина от този тип! Сметките не са толкова прости! По изчисления излиза, че сме забогатели, но това е далеч от реалността! Защо не пуснат една новина за тока? С колко % се е вдигнал за 10г? Има много неща които могат да се приложат в условията на криза, но при нас първо че ужасно много крадат държавни пари, втори че повечето ни стока е внос! Демек от цялата работа печелят тези които крадат и чуждите производители!

65

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 75Тези ги разправяй на някое дете или питай баба си дали е било така...

64

до 75

преди 8 години

Голям виц каза! Стоели на тъмно, защото нямало ток, а гледали телевизия! А тези агенти са отвели баща ти , защото е крадял ток от светофара.

63

Анонимен

преди 8 години

Ако не бяха санкциите на Русия, тук нямаше да има месо от цяла Европа. И заради свръхпредлагането цените останаха ниски.

62

Запознат

преди 8 години

Не знаех, че купуването и яденето на месо е признак за висок стандарт.Напротив, месото трябва да се яде колкото се може по-рядко. Други са здравословните храхи, а и са по-скъпи.

61

Анонимен

преди 8 години

Това са просто едни икономически статистики и нищо повече! Обикновенния човек който едвам свързва двата края не го интересува нито колко е покупателната способност на глава от населението! Интересува го колко пари взима и дали ще е на работа утре или другия медец! Писна ми от "новини" които ни убеждават колко сме "добре" и как икономиката ни се "развива"!!!

60

Ф.С.В

преди 8 години

Аз всеки ден си купувам баничка -хм -и ползвам градският транспорт- да! дори и кафе си купувам - значи съм много богат -а аз не знаех -- брей ццц- ами и телевизор имам - даже подминавам с усмивка магазините за дрехи втора употреба -защото там разни богаташи се блъскат за да си купят дрехи за 35 лв на кг -- а аз просто подържам форма за да не си купувам други)) Явно сме много богати ама не сме го разбрали- АМИ ДА - ние купуваме най хубавите стари коли. дрехи от Европа- дори и старата им храна !!