69

Дяконът на Княжество

преди 8 години

В Свещения Коран е написано:-"О вярващи ,не притеснявайте пътниците".Така ,че според мен с визи,без визи транзита през Турция ще го има.

68

Груб юзър!

преди 8 години

Надявам се в ЕС да са със всичкият си още и да държат окастрените миризливи турци далече от блока. Много далече!

67

анонимен

преди 8 години

Смешно е. Много смешно и глупаво решение на ЕС. Ще спрат 2 милиона емигранти, а ще пуснат 79 милиона миризливи турци. Почвам да си мисля, че евро депутатите се опитват да се самоунищожат. Еми не ги ли виждате колко са дърти сбръчкани какво искате такъв е резуктат. Честит ви турски рязън ***

66

niki

преди 8 години

То обещаването не е като даването. Ще видите, че никакво отпадане визи няма да видят Турция за ЕС. В общи линии балъкът е Ердроган :)

65

Анонимен

преди 8 години

Честита ви европа, българи. На вас за да ви паднат визите ви затвориха блокове, сринаха ви индустрията, унищожиха ви земеделието, оставиха ви ромите безработни и ви счупиха да ви съдят за дискриминация срещу крадящата част от тях. За турците - нищо такова. Е това ако не е дискриминация, здраве му кажи. Турците работят там от десетилетия, а вас трябваше да ви унищожат от глад преди да ви пуснат. и пак е с уговорки... Кога ще осъзнаете какво е европа за България?

64

Наблюдател

преди 8 години

Падението на ЕС продължава стремително. Това неможе да бъде сериозен съюз!

63

И ТОВА ЛИ?

преди 8 години

И това ли дочакахме ,Турция отново да завладее ЕВРОПА? Жалка Европа, с жалки политици!

62

МУНЧО

преди 8 години

елементарно-стреля се по всеки, пресичащ нелегално границите и бежанският поток секва!

61

СЛАВА РУСИ

преди 8 години

Ами какво да кажа друго освен честито на печелившите. Сега ще настъпят ди(*вашки набези от анадола към Европа. Още един факт, че Русия винаги е била загрижена за сигурността на балканите да се запазят християнски. Докато Европа никога не я е било грижа, даже е пречила на балканите и по точно на България с борбата срещу м(*сюлманите.

60

Анализ

преди 8 години

Да ама предложението няма да бъде прието.Повечето членки на ЕС няма да го подкрепят.Най-вероятно отново ще го отложат за доразглеждане и през това време ще умуват алтернативни изходи от ситуацията.Ще се търси начин да се извият Ръцете на Ердоган чрез Кюрдите или Икономически.Не изключвам и Барикадиране и военно присъствие на турската граница с България и Гърция

59

akut

преди 8 години

с поздрави от меркел и оланд

58

Гларус

преди 8 години

Очаквам палави туркини по българското черноморие.

57

Анонимен

преди 8 години

Това е все едно да направим нелегалните Имигранти легални + бонус още 80 млн Турци.Ако това стене то Европа има много по глупави политици от Българските!!!

56

Позор!

преди 8 години

Това ,че Европа клекна пред Ердоган е позор за всички европейски политици , а най-вече за новата "империатрица"фрау Меркел!

55

Анонимен

преди 8 години

Мухахаха добре че сьм в Русия

54

Просто човек

преди 8 години

Много продажен ЕС, ама такова навеждане никога не е било... Взимам си пуканки и сядам да гледам с интерес как големите държави се оправят с тълпи от средновековието

53

Анонимен

преди 8 години

Слагайте червени палци! После ще слагате червени фесове!

52

Ангел

преди 8 години

Това да дадеш визи на Турците е все едно да си отвориш вратите за много повече от 3 млн Имигранти.Европа ще извърши огромна грешка ако направи това.Решението на този проблем е много просто.Армиите на съседните страни България и Гърция просто трябва да застанат на границата въоръжени и да стрелят на месо всеки който доближи границата!!!!!Звучи Първобитно Да !Но след като си имаш работа с първобитна култура трябва да действаш с първобитни приоми!!!

51

демограф

преди 8 години

Е...какво стана сега?! На Москва Дамаск, на Брюксел Мала Азия...че и Ukraine. Плюс ЕвроАтлантически Съюз. Плюс Скандинавия в НАТО. Слава на Путин. Путин Акбар. Вместо да се гушне със Запада Туземия избра да запада..вместо путьовки ***..въпрос на вкус.

50

MAKEDON

преди 8 години

Ohohohohohhhoooooo........ INVAZIJA prvo na Bugarija a potoa i na EU. Ako so pomin neka e ke go iskrepite.... ahahahahahaaaaaaaaaaaa....