9

Анонимен

преди 8 години

13, КОИ СА ДАТСКИТЕ СТОКИ У НАС, ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ.

8

gtf

преди 8 години

да, има много компании на нашият пазар, които обаче или предлагат нископлатена работа (вместо да плащат по 42, плащат по 4 евро на час), или продават датските стоки у нас т.е. ние нямаме никаква полза от тях.

7

men

преди 8 години

несъмнено е така. белите хора се изселват а индианците като нема кой да ги храни и те ще си поемат по пътя. тогава вече сме наистина интересни. ЕС ще ни продаде за 50 прясно напечатани долара на квадратен киломътърм и да видите саудтиците, катарците и турчагите каква държавичка за чудо и приказ ще си нарпавят а минаретата ще стигат до небето.... а за чифутистан остава ерец израел от тигър до нил. на печелившите честито

6

Анонимен

преди 8 години

"ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА , КОРУПЦИЯТА И ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ" СЪВЪРШЕНО ТОЧНО СЕ ИЗБРОЯВАТ ПРИЧИНИТЕ ЗА БЕЗБРОЙНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА И НАРОД ! ЛОШОТО Е , ЧЕ ТОВА СА ПРОБЛЕМИ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ И КАТО ЧЕ ЛИ ИЗЛИШНО СПОМЕНАВАНИ , ЗАЩОТО ТЕ НЕ СЕ РАЗРЕШАВАТ ! ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО НЕ СЕ ОТСТРАНЯВАТ ТЕЗИ ПОРОЦИ ТОЛКОВА ДЪЛГО ВРЕМЕ ? САМО ЩЕ СПОМЕНАВАМЕ ЛИ ТОВА НЕ ТРЯБВА ЛИ ОТВЪН ДА СЕ СЪДЕЙСТВА И ТО ВЕДНАГА ? ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРИ СА В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ПОРАДИ ТЕЗИ АБСУРДНИ НЕДОСТАТЪЦИ !

5

Анонимен

преди 8 години

И какво ще предложи България? Евтина енергия? Евтини суровини? Евтина и образована таботна ръка? Интелигентни хора? Качествена инфраструктура? Работеща администрация? Какво????

4

ааа

преди 8 години

Директно си го каза,че АКО ТОИ НЕ РЪКОВОДИ организираното беззаконие,организирана престъпност и организирата корупция не става нищо.

3

аааа

преди 8 години

А всичко което можахме дадоме , и ХУБАВА ЯНА ЗА НА СТАЖ В ЕВРОПА ЗА ПРОСТИТУКА , А С ОСТАНАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ СИ ДАДОХМЕ ГАЗА ЗА АНАДОЛСКИ ЗАБАВЛЕНИЯ . Хайде подсети ни може да сме забравили някое ГНУСНО И ИЗВРАТЕНО ЗАБАВЛЕНИЕ което ще умили и зарадва ЕВРОКОМИСАРИТЕ славещи се с изтънчения си вкус

2

Анонимен

преди 8 години

България наистина има какво да предложи на евентуалните заблудени инвеститори.Най-добрите крадци, рекетьори, мошенници, луди убийци.............абе идвайте кво чакате на Калотина за да ви разкажат играта в Бантустан.

1

хихи

преди 8 години

Директно си го каза,че при беззаконие,организирана престъпност и корупция не става нищо.