11

Анонимен

преди 8 години

До ВЧЕРАДа те питам - как стана така, че да не можем да ги изгоним, щото са се окопали яко?И ще имаме ли щанса да се отърсим от тоя пepвepзen ***?!

10

Анонимен

преди 8 години

Да сложат писане на букви или цифри за да се разбере дали човека който гласува е пиян

9

Анонимен

преди 8 години

До (-_-)Така де, а едно гласуване как ще опазят? Ако има паралелно гласуване с идентификация, разликите ще са драстични

8

ВЧЕРА

преди 8 години

Вчера една Депутатка Тетка обвинена с Кражба си *подаде* оставка . За Спирките , а днес тази същата ни обяснява как ще вземат парите ни спестени за Пенсия ?Как се народиха такива *** ?

7

(-_-)

преди 8 години

Тия *** една уеб страница не могат да задържат онлайн, какво остава за система, която да покрива цялата страна, а и чужбина!?

6

Анонимен

преди 8 години

Оф, айде да не освинваме форума с партийни пристрастия (или с платени лaйhории)Може ли някой да посочи читава партия? Коя е допусната да се създаде без благословията на задкулисието? Я пробвайте вие да създадете, че да си дойдем на думата.

5

Анонимен

преди 8 години

Хакерите разбиват отбранителни системи, банки и т.н... Сега ще е луда надпревара коя партия кой хакер да наеме и ще е голям пазарлък.Що не учих навремето за програмист!!! :(

4

Анонимен

преди 8 години

Електронен вот = 100% лъжа

3

Х

преди 8 години

Тез пък то народ не остана , децата с гуменки през зимата , родители те им бачкат за мин заплатка от 200Евро , пенсионери ровят в кофите и видиш ли най важния въпрос дето се занимават дупетатите е отново Изборите .. Не ви ли е срам , не ви ли жегва поне малко ????

2

СМЯХ

преди 8 години

Та те , Депутатите не ходят на работа .Искат Електронен Вот ?Майтап ли си правят с България ?*** или калъфи .Ама май са Тарикати с Хотели в Горите , Планините и Парковете НИ .

1

Само за разбирачите

преди 8 години

Не е необходимо въобще да се замисляш ,че гласуването няма да е анонимно след като ще можеш да провериш как си гласувал.Кой и за кого е гласувал ще се запише в база данниТова означава,че не е анонимно и някой (ще може да рови там познайте кой когато му кефне)