31

Анонимен

преди 7 години

Това с експериментални електрони ли ще е?

30

не разбирам

преди 7 години

До НЕ ГЛАСУВАМЗащо си мислиш, че досега не са ходили и 30% и ЗАЩО се заблуждаваш, че доброволно ще дадат властта, дори и да не гласуваш. Според мен е по-честно да напишеш за никого и да се види какъв е процента от тези, които не одобряват политиката в България вместо да мълчиш и нищо.....

29

кажете де

преди 7 години

В България вилнее клептокрация. Не знам дали Борисов е наясно и неизползвайки егото му да го управляват, но ..........ако всички не започнем да живеем като граждани на тази страна и не си носим отговорностите в нея, никой друг няма да го стори. Правителствата нещо не се справят. Уж България трябваше да е добре с 10 милионен дълг, а то каква стана след 25 години. Защо направиха тази приватизация за крадците, защо военните още държат страната?

28

da

преди 7 години

колкото и да не харесвам Борисов заради дълга, който изтегли- това твърдо повлия много лошо на мнението ми за него. Огромен дълг, КТБ-нищо и незначителен икономически растеж. Не ми харесва. Но едно трябва да му се признае, поне задължи всички да гласуват, ако не друго. Сега ще видим поне процента на тези, които не одобряват политиката на политиците, ако не друго. А дано след Бойко започнат по-добри времена. Бойко знае, че е политически мъртъв, ако работи само за крадливото правителство.

27

Анонимен

преди 7 години

валидация за пияни и психично болни хора.ТРЯБВА ДА СЛОЖАТ ПРОВЕРКА,ЗА ДА МОЖЕШ ДА ГЛАСУВАШ.ПРИМЕРНО: КОЯ ГОДИНА Е ОСНОВАНА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА? 4+4*2= (ЕТО ТУК 60% ОТ БЪЛГАРИТЕ И 99.9% ОТ РОМИТЕ ЩЕ ОТПАДНАТ). НЕ! ОТГОВОРЪТ НЕ Е 16. ПО-МАЛКО Е ;)

26

рънте

преди 7 години

Без избори-всички остават. Но приемат примера на Цачева- който си подаде главата навън от Народното събрание и я счупят, да има - аз паднах,друг ще ме смени.

25

bros

преди 7 години

И к'во като не гласуваш?!? Поредният глупа'к с шизофренни доводи... Та от 30 и кусур партии една да не те спечели? Цял живот ще си останеш лузър, помни ми думата!!!

24

НЕ ГЛАСУВАМ

преди 7 години

АЗ НЕ ГЛАСУВАМ!!!ЗАЩО?- защото няма за кого - изборът на "по-малко зло" е заблуда. Няма по-малко зло!- защото чрез гласа си легитимирам управлението, което вместо да ме защитава, ме гази, граби и незачита.НЕЩО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ЧАК КОГАТО ДО УРНИТЕ ОТИДАТ 30% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ И ВОТА СЕ ЗАЕТЕ КАТО НЕЛИГИТИМЕН! ТОВА Е КОШМАРА НА ПОЛИТИЧСКАТА НИ "КЛАСА", ЗАТОВА Е ЦЕЛИЯ ЦИРК И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ... САМО И САМО ДА ИМАТ ВОТ НА 50%!!!

23

Анонимен

преди 7 години

Ще ме хванат за грездея, да им гласувам. ВСИЧКИ са Мошеници, ще кажеш че един ху***й ги е правил

22

Анонимен

преди 7 години

МС ще работи с техническото звено, така че винаги резултатите да са в полза на партията. Какъв е смисъла тогава от електронно гласуване, освен че по - лесно ще могат да подменят вота? Всичко се обезмисля

21

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

"ЕКСПЕРИМЕНТАЛНО" , ЛИ....ха,ха,хааааааа....??????????????????...и точно Аз ,ли.....???НЕЕЕЕЕ......НЕ ОБИЧАМ ДА СЪМ "ЕКСПЕРИМЕНТА"!!!!!!!!!!!!ЦЕЛИ 50-г БКП И КПСС-----ПРАВИХА "ЕКСПЕРИМЕНТИ"..... С МЕНЕ И СЕМЕЙСТВОТО МИ!!!ЕКСПЕРИМЕНТИ ...ЕКСПЕРИМЕНТИ .....И НАКРАЯ ------САМО ЕКСКРЕМЕНТИ...!!!!АЙДЕ СТИГА ,ВЕЧЕ .....НЕМА НУЖДА ....ХА,ХА,ХААААААААААААА

20

Анонимен

преди 7 години

Щяли да хакнат ... вие май много филми гледате, де да ставаше толкова лесно.

19

Анонимен

преди 7 години

Само бабички ще останат да гласуват с бюлетина. Вече и роми хакват смартфони.

18

Анонимен

преди 7 години

Ако дойдат в нас да ми търсят сметка защо не съм гласувам аз ще отида и на пук ще гласувам за Бате Михо наздлаве

17

РАЗ ДВА

преди 7 години

защо ТРЯБВА ДА Е АНОНИМНО излизаш опред и гласуваш на ГЛАС и те записват няма нужда после да се броят и бюлетини

16

КОК

преди 7 години

да бе ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН да ВИДЯТ ОТ КЪДЕ ТЕЧЕ а на МЕН ДА МИ ДРАПНАТ ДАННИТЕ нема гласувам и да ставам ЕКСПЕРИМЕНТ

15

Анонимен

преди 7 години

Не гласувам, благодаря.Ако ме накарат насила - ще гласувам напук за ДОСТ (баш турчилятa).

14

Анонимен

преди 7 години

Такъв вот няма да се отчете (не трябва). Половината *** ще се възползват да се изгаврят със системата.

13

Анонимен

преди 7 години

ЦИК СИК РИК се съпротивляват най-много, защото ще бъдат уволнени. Под въпрос е и бройката на депутатите и кметовете които също ще бъдат съкратени при електронно правителство и заменени с компютри и периферия.

12

Анонимен

преди 7 години

Вота ще падне като незаконен в съда.