11

ОПЕЛ

преди 8 години

Купувайте Опел, the honest автомобил.

10

Измамнийков

преди 8 години

Колкото бранда е "по-скъп",толкова по-малко "относително" харчи.Толкова по малко вредни са му емисиите,шума, вредността,вибрациите,толкова по-достоен е за БАЛАМИТЕ.'Баламата' е генетично разстройство,създадено с малко гени и много пари,за да бъде идеалния консуматор-например да се прехласва на грозни и "пушливи" съоръжения,защото са висока категория(дори и втора ръка).Баламата диша канцерогенен дизел,слуша комбайна си,защото не разбира,че ако джипа му харчи бензин,ще трябва да тегли цистерна(:

9

emos

преди 8 години

За информация на плюещите се фашисти и дръпни очички .Е класа 1л разлика от заводската спецификация и оше о,8л разлика между компота и реалния разход.Ланд Краузер 2Л разлика от з.с. и 1,5, между компота и реалния.Начин на шофиране почти пенсионерски

8

Анонимен

преди 8 години

Ало,Михаел,в трети клас ли си?

7

Радостин Белов

преди 8 години

Аз имам Oulander 3 дизел японски MIVEC. Харчи точно както е написано по заводски данни в книжката.

6

Анонимен

преди 8 години

всеки с 2гр мозък който има желание може да си направи акаунт в сайта на Kyodo и да види че тази партенка има точно нищо общо с оригиналната статия където пише само че"ИМА СЪМНЕНИЯ"...

5

Анонимен

преди 8 години

Данните които отчитат са във студиина форма. На пътя се оказва че всичко е фалшификат.Разхода на гориво зависи от натовареноста на автомобила терена на пътя и още куп подробности. Но тези подробности си остават за сметка на клиента.Така че всичко е индивидуално. Ако се возя сам в колата и карам по равен път разхода ще е нисък. Но ако се качът още 4 човека плюс багаж и тегля каравана разхода ще излети в космоса.

4

Анонимен

преди 8 години

Аз имам Митсубиши спейс стар. Харчи точно колкото е написано за смесен и извънградско. Но всичко зависи от температурата и малко от стила на каране.

3

anon

преди 8 години

може би най-прехвалената (спрямо качеството) си автомобилна марка. страшни *** са всичките им нови предложения...

2

Анонимен

преди 8 години

свободни съичнения на килограм

1

dan

преди 8 години

Тези (в автомобилния бранш) са като спортистите - всички вземат допинг (т.е. лъжат), но само някой ги хващат.