10

Разбирач

преди 8 години

Информацията ви е силно подвеждаща. Това, което има е преговорна позиция на страните членки в предстоящите им дискусии с Европарламента. Когато тези преговори приключат успешно, можете пак да я пуснете тази дописка. Според оптимистите това може да стане наесен.

9

Shark

преди 8 години

Ами като има такава агенция да пратят войски на границата ни с Турция. А не всички, и наши и чужди, да реват че имало доброволни отряди с АТВ-та и свински опашки. Свършете си работата, не само да отваряте агенции и да назначавате чиновници - лапачи.

8

мдааа

преди 8 години

А след няколко годинки и собствена армия. Супер!

7

haha

преди 8 години

es sa pulni baluci hahaha

6

Анонимен

преди 8 години

Много са хората обаче дето мислят че ЕВРОПА Е РУСИЯ !

5

ЦК на либерастите

преди 8 години

ЕС има нужда и от космическа защита!

4

българина

преди 8 години

Поредната бюрократска структура.... Тая *** ес да се разтурянето по скоро че само ислямисти и друга ***. Бели не останахме. Такова масово доброволно самоубийство никое животно в природата не прави

3

Анонимен

преди 8 години

Ние изобщо влизаме ли в сметката на новата агенция? Предполагам, че само Италия и малаките са европейци.

2

Анонимен

преди 8 години

"Всички трябва да участваме в пренастаняването на сирийски бежанци от Турция", каза Дейкхоф"Кой си ти, че да ми казваш какво трябва да искам бе? Я марш!

1

Анонимен

преди 8 години

Сега искам ЕС официално да се извини на България, че се опитваше да възпрепятства оградата по границата и че я заплашваше заради действията на граничарите. Доколкото ги познавам обаче са прекалено горди и надути за да си признаят грешката.