24

Анонимен

преди 8 години

Аве какъв Марко Рубио ве нещастници наричащи себе си джурналя? Марко Рубио се оттегли от кандидатурата преди месец. Ама нали ИТАР-ТАСС казала....

23

OСМАН

преди 8 години

ХаЙДЕ БЕ БРАТО КУПИ ГИ.САМО ПРЕДИ ТОВА ЕЛА НА СТАЖ ПРИ ДОГАН ИПЕЕВСКИ ДА ВИДИШ КАК СТАВА.ЩО СЕ МЪЧИШ ТАМЕЛА ТУК И С ТВОИТЕ ПАРИ ТЕ ПРАВИМ ПРЕЗИДЕНТ.САМО ЧЕ ПО ДОБРЕ ДА СИ ПОРТИЕР В АТЛАНТА...

22

Sando

преди 8 години

Всички избори се купуват по един или друг начин.

21

Анонимен

преди 8 години

"Доналд Тръмп смята, че избирателната система в САЩ е толкова порочна, че ако пожелае, може да купи изборите."=======================Браво пич!Каза им истината в очите.Надуват се като пуяци и разнасят като зараза по целия свят гнилата и лицемерна пиндостанска демокрация.

20

Анонимен

преди 8 години

"Тръмп заяви, че ако поиска, може да купи изборите"А да пробва, да види дали ще успее.

19

Анонимен

преди 8 години

в България няма нужда да купува изборите, купува си държавата и готово, поне е еднократно. И най-хубавото за него и най-лошото за нас е, че има кой да ни продаде.

18

гербист-столичан

преди 8 години

Прав е човека, но в щатите нямат изгледи скоро да имат справедлива избирателна система като нашата. Може да се поучат от нашия опит и да вуъведат и те задължително гласуване, защото това е начина да има широка подкрепа. Само с задължителн гласуване ще ни стигнат, ето ние вече го въведохме без много шум.

17

Анонимен

преди 8 години

Тоя така прилича на Елцин в най-силните му години

16

Анонимен

преди 8 години

и леевски казаха че ги чака дубъл и могат да вземат купата когато си поискат.

15

Анонимен

преди 8 години

Тоя е велик, за него ще гласувам. Имайте предвид , че с влиянието си в цял свят, избирайки за президент на Америка , избираме за целия свят.

14

Ф.С.В

преди 8 години

При това той заяви, че ако съществуваше такава игра като "купи изборите", той без съмнение щеше да е победител в нея.-- АХХХАХ - АМИ САЩ и американците са много назад спрямо България- този път ние сме ПЪРВЕНЦИ в тази ИГРА --г Тръмп- елате и се поучете как тази древна 27 годишна БГ игра се развива и еволюира с времето-- Накрая никой няма да иска да гласува и да ви вижда - ВАС и всички политици - и ще приемете закон за задължително гласуване - "белким" нещо стане ))хахахахах

13

Ленин

преди 8 години

А Путин ако поиска може да купи Тръмп барабар с цялото източно крайбрежие на САЩ. Ако пък поиска може да унищожи и САЩ и планетата. Изобщо Путин може да си прави каквото поиска. Той е нещо като Бог. Този статут и възможности липсват и на най-богатите американци както и на всички останали свръхбогаташи по света.Няма друго човешко същество на Земята което да притежава едновременно толкова пари, власт и могъщество. Поради тази причина определени кръгове в САЩ го ненавиждат до степен да пикаят газ.

12

Анонимен

преди 8 години

ТРЪМП Е 1 МИЛИОН ПЪТИ ПО-МАЛКО КРАДЛИВ ОТ БУДАЛИСОВ!!!!БЪЛГАРИЯ МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕ ЗА ТАКЪВ УПРАВНИК!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Прав е - хора като него купуват и продават човешки съдби цял живот. Само визия не може да си купи горкия- изглежда като пиян клошар.

10

Анонимен

преди 8 години

ЕПА ТЕ АБИЗЯНИТЕ ТАМ И ЗА 30$ ЩЕ СЕ ПРОДАДАТ БЕТЕР НАШТЕ МИНГАЛУСТИ!

9

Анонимен

преди 8 години

Как ще ни стигнат американците :)

8

Анонимен

преди 8 години

Може да купи изборите вътре в самата партия, но националните избори не... там играят толкова много пари, че дори и Тръмп е църковна мишка в сравнение с тях. Това са много милиарди и трилиони.

7

цирк уса

преди 8 години

За да пласираш Килари Клинтановицата, която е абсолютна вещица, трябва да поставиш до нея като вариант нещо съвсем карикатурно. Това се прови и тук , неприемливото става допустимо когато го съпоставиш с абсурдното .Обаче е по същество е прав Rump-а

6

Анонимен

преди 8 години

Тръмп би спечелил и в България ако си плати.

5

доналд дък

преди 8 години

Ела в България да видиш Манолова и компания каква избирателна система натресоха на българите