135

ВЪЗМУТЕНА

преди 8 години

На тези ....нямам думи как да ги нарека им вземете всичките имоти и ги дарете за лечението на болни деца. Те са за доживотен затвор!!!

134

рънърса

преди 8 години

Тоз като влезе ще се сгоди за целия сектор, баткаа!

133

Анонимен

преди 8 години

Чироз, препоръчвам ти да посещаваш само частни болници, да свикваш с новия ред, ще го схванеш.Апропо, простотията не се лекува и в това е проблемът на нацията.

132

Анонимен

преди 8 години

159:Да, така се работи.Лично аз не се изненадвам.Някой знае ли кой е първоизточник на информацията за злоупотребите?Интересен ми е механизмът на генериране на подобна медийна информация.

131

П.Петров

преди 8 години

Към настоящия момент "информацията от прокуратурата" вече е друга:Апартаментите не били на Александров;Пликове с пари няма;Подкупи от родители няма;

130

Анонимен

преди 8 години

Изверг! Проблемът обаче е че сигурно някой друг *** с по-здрав гръб е на ред да поеме фонда и за това са "разкрили" схемата на този. Не могат да ме убедят, че никой извън този толкова сплотен екип от 8 не е знаел какво става в продължение на години. Да не дава Господ да се разболее детето ти!

129

Истината

преди 8 години

Този е само върха на айсберга. Трудно можете да си представите другите мерзости които се вършат повсеместно в държавните коптори наречени министерства, агенции, областни администрации, кметства и да не изброяваме, че край нямат и всички лапал ли лапат на наш гръб.

128

Омерзен

преди 8 години

Не знам вие какво мислите и не знам доколко е християнско, но този *** трябва да умира много бавно и в ужасна агония. Да крадеш от парите за живота и здравето на най-нуждаещите се български деца ... нямам думи.

127

БОКО-ТИКВОКО

преди 8 години

КАКВО СЕ ЧУДИТЕ Г Е Р Б

126

Чироза

преди 8 години

Лекарите се наричат хуманитарни което навежда на мисли като хуманност, човещина. Не така виждат своето положение лекарите. Пази боже да не ти се наложи да отидеш в болница. Чакаш опашки, доктора се занимава с клюки в кабинета. После излиза да се поразходи, пийне кафе и така до завършване на 6 часовия работен дан.

125

Попов

преди 8 години

Срещу фонда се водело разследване за организирана престъпна група. Мисля, че има такава, но не търсят на правилното място. По-скоро трябва да се потърси в Министерски съвет и МЗ. След първата вълна на емоции и четейки коментарите се надявам, че все повече хора търсят повече информация и си задават въпроси. Има надежда. И пак Ви моля - недейте с крайното хейтърство. Не бива. Категорично съм за, че всеки, който е виновен трябва да понесе заслуженото. Но по правилният начин.

124

Ани

преди 8 години

Здравеопазването и образованието са двете най-социалистически професии. Не напразно през 1989 г на първа линия в СДС бяха лекарите които ни обясняваха как България да стане по-социалистическа и от Тодор Живкови времена. Най-пропаднали социалисти със най-русофилистични наклонностивзеха да ни учат на демокрация.

123

Анонимен

преди 8 години

Ако сумата от 200000 лв.- т.е. над 102000 евро наем за година е вярна, наема далеч не е бил под пазарната цена. Това са си 8500 евро на месец, а това за дългосрочен наем не е нисък наем и за Париж. Разбира се за нормален апартамент, а не за много централно разположен и луксозен. Ако е второто- възниква въпроса защо е бил наеман луксозен апартамент, вместо да се наемат 2 за 2 деца?

122

П.Петров

преди 8 години

До Анонимен 148А има ли апартаменти в чужбина ?Споменатия в "информация от прокуратурата" френски апартамент се оказва на Маргарита Николова Мунос, българка живееща във Франция, която го дава под наем на Фонда на една петта от пазарната цена.Същият апартамент е проверяван 2012. Пликове с пари всъщност няма, а и в "информацията от прокуратурата" не се споменават цифри.

121

тя

преди 8 години

като му гледам мутрата се вижда какъв *** е !

120

Анонимен

преди 8 години

Има апартаменти в чужбина , а на мен ми е трудно да си плащам наема на апартамента ми купен през 80-те!Имам същото образование като въпросния шеф!

119

Анонимен

преди 8 години

нека като го осъдят, да му отнемат имуществото и апартаментите да станат официална собственост на фонда. Така няма да се дават пари за наеми, а за други цели.

118

777

преди 8 години

***! ГОСПОД ЩЕ ГИ НАКАЖЕ!

117

Попов

преди 8 години

До 137 Напълно съм съгласен с Вас. И това е най-тъжното, че хората са вкарани в *** и разтърсваща ситуация. Пак казвам - нормално е да има афектирани реакции. Става въпрос за деца, за морал, за ценностна система - и за уронването на вярата ни в тях. Играта с тези чувства е страшна. Минал съм от там и знам за какво става въпрос. А иначе - дълбоко съм убеден в невинността на Павел Александров и неговия екип. Стоя зад думите си със своето име. Ако се наложи ще го повторя където трябва.

116

Говедо

преди 8 години

Забравих да добавя.Ако тук действаше китайската съдебна система ,на този роднините му трябваше да платят за един брой куршум.Просто ефикасно и превантивно и най вече респектиращо за бъдещи мераци за подобни изродщини !!!!