22

Анонимен

преди 8 години

Група хора държат речи пред някакви древни каменни стени. И това е....моля обяснете ми какво точно да гледам, какво естетическо удоволствие ще получа, какво ще науча и от какво трябва да съм горд? Уникален музей на открито нямало в други столици??? Айде бе!

21

Ужас

преди 8 години

Пълна бутафория. Къде е е тук античността? Надминахме и македонците с жалки измислици. Станахме смешни пред света с тези напъни да създаваме исторически забележителности изградени от новоизпечени тухли по несъществували зидове.

20

Анонимен

преди 8 години

От снимковия материал не разбрах, Ларгото ли откриваме или Боцьо?!

19

Бойко

преди 8 години

Уж откриваме антична Сердика, а през цялото време експонираме манекена Бойко.

18

Анонимен

преди 8 години

Със служебната кола ли е отишъл до Ларгото ?

17

Анонимен

преди 8 години

Цецка Цачева е наследничка на двама мандраджии от отряда ,,Чавдар,,. А ако си малко нормален ,ще видиш и другите наследници на мандраджиите в котилото БКП- ГЕРБ. Да ,ама не .

16

Анонимен

преди 8 години

15 милиарда и преди има- няма месец ,НОВИ, 4,5 милиарда .Значи = 19 ,5 милиарда и вкараха България във финансовият водовъртеж. И след време ще ни говорят ,нали пиехте ракия и ядохте шопска салата и мръвки ,щтракахте с пръсти и слушахте чалга -сега плащайте.

15

Анонимен

преди 8 години

Разбира се че направиха повече . ,,История словеноболгарская,,вън !,,Балканджи Йово,,-*** ! Чинтулов ,Раковски ,Ботев Вазов , още по серсеми . Ще ми пишат за робия и иго . СЪЖИТЕЛСТВО И ВЛАДИЧЕСТВО -ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ .Многоо направиха . Изплюха се върху костите на избитите българи през вековете от турците . И станаха мнооооого турски ибр-ик-чи-и.Равни със Местан .

14

До 17

преди 8 години

Да, герб взеха над 15 милиарда лева заем, на гърба на българите!

13

Анонимен

преди 8 години

Само за 5 години ГЕРБ и Борисов направиха повече от БКП-БСП за 35 години . Това изнервя и озлобява наследниците на мандраджиите , защото те не могат да понасят хубавото и красивото . За тях е важно да крадат , и убиват . Сбогом другари .

12

Анонимен

преди 8 години

*** КОМПЛЕКСИРАН.Виж го само как гледа - сърдито, за да не личи, че нищо не разбира от древна култура.

11

Анонимен

преди 8 години

Борисов откри Ларгото, Рашидов го разведе, а Цеца му..... пя на уше !

10

Мучачос

преди 8 години

Артефактите не видях,а само посетителите.Някой си ,който е подготвил материала или е голям натегач или ненавижда Бойко и ни го натрапва на всеки кадър по подобие на Тошо" партизанина".

9

Анонимен

преди 8 години

Але, на Веждичката след като му източчика уискито от кръвните тела , нещо много се сбръчка

8

Сноудън

преди 8 години

До ХмА дебелата Берта?

7

Бранник

преди 8 години

Надминаха най-големите историко-археологически дивотии по времето на комунизма: гроба на Левски, твърденията за циклопи по българските земи, гарнирани с фалшив череп на циклоп и че в намерения каменен саркофаг в Плиска се намира българския Тутанкамон.

6

Хм

преди 8 години

Освен ББ на снимките друго не видях.

5

Хм

преди 8 години

Още на първата снимка се вижда, как ***.аха кръстовището - задръствания до безумие!

4

савант

преди 8 години

Краси, Краси, да си ядеш ушите с това заглавие. Тъкмо си помислих кога пък Борисов е бил женен, та Рашидов да го разведе, а то за друго се отнасяло. Нещо като победен. Една дума с 2 значения. Зависи ударението върху кое е ще се постави. Не ли ?

3

мда

преди 8 години

Преди малко минах оттам. Наистина е много красиво, но (макар че няма кой да я чуе) едн азабележка леле тия плочи как се хлъзгат и по по сухо... направо някой може да се почупи на тях :(Иначе пак се връщам много красиво и те пренася в едни отминали епохи много ми напомни на Помпей в умален мащаб.