22

gost

преди 8 години

да се изнасят ще си практикувам селски туризъм

21

Анонимен

преди 8 години

И всички мутрафонкьовци, дето се бият по пътищата са *** от кол и въже - за справка от Мездра, Враца, Тополовград и Ямбол. Дошли в София, Пловдив и Варна и се правят на безсмъртни. ***. И в Парламента са 99,99% *** от кол и въже.

20

до СФ

преди 8 години

Абе СФ то в центъра се говори на арабски, ти бял не можеш да видиш, а скоро и камилите като подкарат пак няма къде да пракираш. А за детските градини не го мисли, скоро арабските сиганета, ще оправят дъщеря ти още в детската градина. Само дишай спокойно и не се нерви...

19

-

преди 8 години

До ванконе се връщайте селяци:D

18

Анонимен

преди 8 години

Споко кореняци, скоро нелегалните ще ви изкоренят и като ви сложите бурките да ви клатят всяка вечер може да се оплачите на арменския поп Назорян.

17

ванко

преди 8 години

До СФААхахаха ти си типичния кореняк софиянец.Живота му крив защото хората от провинцията дошли в София и му взели работата,парко мястото,мястото в детската градина и всичко абе прехраната все едно ти взели.Ами като сте прости,мързеливи софиянците и не работите а се имате за много над другите и мислите,че всичко ви се полага по право така ще е драги ми софиянецо ! Свиквай приятелю !

16

Хой

преди 8 години

По "пътя на розата" - Подбалканския път, рози няма, има каруци с индианци и помаци.

15

талибантурист

преди 8 години

Очаквайте сюрприз.

14

СФ

преди 8 години

От Нова година чакам Великден! Защо ли? Ами защото селинджър се изнася и София отново заприличва на красив и спокоен град. На жълтите павета място за паркиране БОЛ! Като арабин в пустиня. Без кекащи, мекащи, врекащи и Сие. Завзеха ни детските градини и училищата и за моите деца няма място а за "самотните" селтик фрост майки - ИМА!? А дано зафука сняг след празниците за 2-3 дни без спиране та да затрупа магистралите и да не може да се върнат скоро обратно. Ама надали...

13

Анонимен

преди 8 години

Другарю BURZUM , не умирисвай форума на червена гнила тиква . Твоята терористична партия БКП-БСП краде над 50 години . Сега други са ти виновни , че не можеш повече да крадеш . Наследниците на мандраджиите могат да мислят само за кражби , грабежи и убийства .

12

Анонимен

преди 8 години

Статията за "изнасянето" ли е или за "розата"??Някой отново е останал на празна софра покрай "логото" и кинтите които се въртят около тази безмислица.

11

so brutal

преди 8 години

ха ха ха ха гладните софийски кучкари и *** налазиха и нахапаха селяните , ама стой те си в борисовия кучкарник хи хи хи хи .

10

До номер 4

преди 8 години

Ти си менте перничанин - само за 110коня позна

9

Анонимен

преди 8 години

Софиянците се прибират в селата си голям праз еидини пиени 4 дена

8

провансалец

преди 8 години

Айде , "празните багажници " пак ще налазят провинцията

7

Високопланински

преди 8 години

Умрял съм ви за Бангладеша /София/. Дишайте дълбоко!

6

Анонимен

преди 8 години

едни ще почиват, други ще работят и за тях.

5

до селтиците

преди 8 години

Отиваѝте си по родните места и не се връщаѝте,миекащи селчовци,аре парите джапанките и газ да ви няма.....

4

рк

преди 8 години

1.9 няма с 150 коня,има 110,115,

3

селянин

преди 8 години

преди да почнете да плюете по селяните дето напълнили Софията да ви успокоя, аз съм селянин и ще си стоя тука да ви тровя с Гоуфо 1.9тди 150 коня !