41

анонимен

преди 8 години

Нека напук на тези, които ходят закрити с бурки, младите българки да тръгнат с народни носии, за да видят хората, кои са по-красиви.

40

Svetska rbg

преди 8 години

10 000 leva globa ili zatvor...koito nosi burki...:-) Bg narod ima svetski red v rbg.:-)

39

Анонимен

преди 8 години

NА ДАНО АМА НАДАЛИ С ТЕЗИ НАШИ ПО,МИЯРИ!

38

Един Българин

преди 8 години

Дано петролът да стане 1$ за барел та да фалира този цире.й С.Арабия!!! Да нямат пари да ви плащат да видим тогава какви ще сте и какво ще носите!!! Аман от ***, дошла у нас защото не сме си пазили границите.

37

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

това ме радва че нинджи по--вече няма да видим в града си ами тези джахиди-брадясали.със тях какво ще правите ами с джамиите. ами велинград и якоруда.въпроса за целият ни окръг.да се изчисти от тези бурки

36

Дизайнерите

преди 8 години

Както във вица,Айшето си слага чувал на главата,за да не се плашат магаретата(в С.Араб. камилите)на Моамет.Еми грозна,горката,какво да прави?Манна небесназа кадъните бе решението на главните остриета на радикалния ислям-С.Арабия иТурция да плащат за това.С действията си Общинският съвет в Пазрджик ще принуди тези стратегическиинвеститори в облеклото и модата на ментално ограничените да се бръкнат по-дълбоко-Айшето като излезе и я глобят,дизайнерите и трябва да платят глобата!

35

Браво!

преди 8 години

За пръв път да чуя някой да предложи точния текст на нужния закон! Браво!

34

Дддд

преди 8 години

Какви глоби бе хора??? Тези са за разстрел . Трябва да има военизирани отряди , видили се някой с бурка разстрел на място. Джамиите да се направят на обществени тоалетни и проблема с тази *** ще преключи

33

Анонимен

преди 8 години

Бурки носят само роми поради простата причина да не се наричат роми а арабкини или някакви други , та другите тоест Власите пак ходят на църква поръди същата причина

32

...на прав път

преди 8 години

а сега забранете финансирането на организации от страни извън европейския съюз...или поне тези от б.изток и арабия

31

Анонимен

преди 8 години

в светска държава място за религиозни фанатици няма.Който иска да ходи при ислямска държава да се радва там на вярата си,и без право да се връща

30

Анонимен

преди 8 години

Кво я дъвчете тази тема, не разбирам. Забранявайте и да се приключва. КОйто се оплаче да се прибриа в Анадолия или Саудитска Арабия и ако иска и с бомби да се разхожда под бурките си. Аман от дивотиии. То това си стана отркито ислямизиране. И то от години. Какви дискусии правите изобщо?!

29

Анонимен

преди 8 години

Само престъпниците си крият лицата. Под бурката може и взрив и автомат да има. Който иска да си носи бурки-да заминава в Иран.

28

Бурко

преди 8 години

Иванчо и Петър се карат на кого жената е по-грозна. Иванчо рекъл: - Петре, да тръгнем по къща на къща на къща и да питаме хората. Петър се съгласил. Питали от къща на къща но все не им казвали. Накрая стигнали до попа и него питали. Той казал: - Петре, твойта е хубава, но нека да видим и на Иван. Отишли при жената на Иван. Той извикал: - Жено излез ***. А тя казала: - С чувала ли? - Няма да те *** *** -ща показвам!

27

българина

преди 8 години

Къв дебат вееее, скоро исляма ще бъде забранен в европа, дебат за бурките ще ми праят!

26

Бурка

преди 8 години

Аз съм нудист. Това дава ли ми право да хидя гол навсякъде?

25

Анонимен

преди 8 години

Mrazq musulmanite no po-protivna e omrazata kvo ti prechi che nekoq mursha e s burka ne te kara ti da q nosish tova e lichen izbor ti si reshil da izglejdash kato bulgarski ***

24

бай Петко

преди 8 години

До Анонимен 22 Какви нинджи бе колега, наистина са безшумни като тлъсти, черни ***...

23

Анонимен

преди 8 години

"Туй чаршафосануту ако пръдни под тоз юрган ши са задуши"То ако от *** под юрган се умираше... човечеството щеше да е изчезнало.

22

Анонимен

преди 8 години

ha sega da vidim za poreden pat predatelite na BALGARIA. navyarno pak shte sa komunetata i tehnite otrocheta. gen brato kakvo da se pravi. pak shte badem predadeni za poreden pat(ili prodadeni).